Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

Dziękujemy!
Wasze opinie (37573):
  Jestem mega zadowolona z filmiku.Fajne jest to że można zmienić w każdej chwili opcje. Po raz trzeci nie zawiodłam się na Elfi. Będę polecać znajomym.
  Anna, 13.11.2019, Trzebież   
  Film super ! Sama się wzruszyłam oglądając :) Moja córka powoli dopytuje o istnienie Mikołaja... Mam nadzieję, ze ten film pozwoli jej zachować tę magię jeszcze przez jakiś czas :) Mnie oczarował ... :)
  Monika, 13.11.2019, Pruszkó   
  Brak słów,piekny prezent od Mikołaja dla dziecka filmik przyszedł dziś i już nie mogę się doczekać aż synuś zobaczy 6 grudnia,jestem pod wrażenieniem polecam wszystkim rodzicom żeby pokusili się o takie przesłanie dla swoich pociech,film jest super jakości pod każdym względem. Mikołaju jesteś Wielki😊
  Aleksandra, 13.11.2019, Katowice   
  Polecam z całego serca, po kilku dniach od otrzymania filmiku zmieniła się koncepcja prezentu, więc musiałam edytować zdjęcie, po dwóch godzinach miałam poprawiony filmik. Jestem zachwycona. Dziękuję
  Monika, 13.11.2019, Białystok   
  Polecam wszystkim tą aplikację- świetny prezent dla dziecka. Skorzystałem z tej propozycja drugi rok z rzędu i jestem zadowolony.
  Zdzisław, 13.11.2019, Ropczyce   
  Pomysł jest w dechę! Film jest mega. Nie mogę się doczekać reakcji córki mojej siostry. Dzięki Aneta za hinta! Wesołych Świąt Wam wszystkim!
  Piotr, 13.11.2019, Warszawa   
  Super usługa.
  Sylwia, 13.11.2019   
  Po raz kolejny córka zachwycona
  Wiola, 12.11.2019   
  Polecam jak najbardziej
  Ada 24, 12.11.2019   
  Wszystko w najlepszym porzadku.jak co roku. Polecam.juz drugiego dnia po zamowieniu listy w skrzynce pocztowej.
  Efiiiii, 12.11.2019   
  Super niespodzianka dla synka
  Anula, 12.11.2019   
  Dziękuję super prezent dla dziecka córka mimo że ma dwa latka jest bardzo zachwycona.Tak jej się podoba że chce oglądać całymi dniami. Super filmiki zamówiłam kilka
  Danuta, 12.11.2019   
  Dzieci zadowolone filmik bardzo realny kawał dobrej roboty
  Roksana, 12.11.2019   
  Mój syn bardzo ogromnie i mile zaskoczony, to była dla mnie radość zobaczyć jego reakcje na listę. Polecam z całego serca!
  Jolanta, 12.11.2019   
  Mega sprawa . Polecam ! :)
  Julia, 12.11.2019   
  Jestem bardzo zadowolona z listu od Św. Mikołaja. Szczerze polecam!
  Justyna, 12.11.2019   
  Super super super. Jestem zachwycona. Magia.
  Ilona, 12.11.2019   
  Córka zachwycona listem- dobry pomysł, staranne wykonanie listu, ucieszy każdego niespodzianką. Polecam
  Danuta, 12.11.2019   
  Po otrzymaniu filmiku i jego obejrzeniu jestem zachwycona! Wszystko zostało zorganizowane w jeszcze szybszym czasie niż mnie poinformowano :) Wybrałam film - "Dom Świętego Mikołaja" jest tam opcja wstawienia zdjęcia tego co dzieci chciałyby dostać od Mikołaja - ja niestety tego nie wiedziałam i skorzystałam z możliwości napisania krótkiego tekstu, który myślałam, że powie Mikołaj - jak się okazało tekst był na kartce, myślę, że warto by było podać przy zamawianiu krotkie nfo o tym, że to będzie sam tekst na kartce - wtedy będzie można zmobilizować się do zdobycia fotografii wymarzonego prezentu a małe dziecko nie będzie się zastanawiać co jest tam napisane :) Nie mogę się doczekać aż pokażę go dzieciom w rodzinie :D najtrudniejsze to chyba to czekanie na obejrzenie po zamówieniu filmiku - reszta perfekcja :)
  Weronika, 12.11.2019   
  polecam, super sprawa dla dzieci,
  Wiesława, 12.11.2019   
  Bardzo ładna pamiątka, już wyobrażam sobie jak moja córeczka się cieszy :)
  Jolanta, 12.11.2019   
  Jestem mile zaskoczona obsługą i jakością usługi. Gorąco polecam!
  krychna, 12.11.2019   
  pełen profesjonalizm, obsługa klienta na najwyższym poziomie, gorąco polecam :)
  Grażka, 12.11.2019   
  Film wykonany profesjonalnie. Bardzo dobra jakość. Córka zachwycona. Polecam bardzo
  MaDusia, 12.11.2019   
  Filmik rewelacja polecam
  Olavvvv, 12.11.2019   
  Jestem bardzo zadowolona z zamówionego filmu i listu. Traktuję to jako miłą pamiątkę. Myślę, że za kilka lat z sentymentem obejrzymy film ponownie. Bardzo żałuję, że nie było tego produktu 20 lat temu kiedy starsze dzieci były małe. Film sprawił, że cała rodzina podczas oglądania miała uśmiechy na ustach. Szczerze polecam tym, którzy się jeszcze zastanawiają.
  Iwona, 12.11.2019   
  Jestem bardzo zadowolona z zakupu usługi. Filmiki są extra. Polecam
  Daria, 12.11.2019   
  Szybko sprawnie i BAJECZNIE!!!
  Monika S., 12.11.2019   
  Świetne video Polecam :)
  Kasia9891, 12.11.2019   
  Profesjonalna obsługa. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Radość dzieci bezcenna. Gorąco polecam :)
  Kasia, 12.11.2019   
  Syn dzisiaj odebrał list od listonosza i jest w 7mym niebie,niedowieżał że to od Mikołaja. Kolejny rok zamawiałam i jestem bardzo zadowolona. Polecam
  Barbara, 12.11.2019   
  Jestem mega zadowolona, jakość pierwsza klasa! Polecam w 100%!
  Paula, 12.11.2019   
  Szczerze polecam ta formę video od Mikolaja. Dziecko 4,5 roku jest zachwycone. Jest to jasne przesłanie dla dziecka. Ze jest taka osoba jak Mikołaj i warto zawsze się postarać aby być najlepsza wersją samego siebie. Dziękuję, że w dzisiejszych czasach mamy takie możliwości. Video od Mikolaja to piękny prezent. Moment zachwytu przez dziecko, bezcenne. Polecam.
  Wojciech, 12.11.2019, Gorzow wlkp   
  Super video oraz listy! Polecam gorąco! :)
  KATARZYNA, 12.11.2019, SUŁKOWICE   
  Super film ! Dzieci będą na pewno zachwycone gdy zobaczyłam go pierwszy raz odrazu poczułam magię zbliżających się świąt . Na pewno w przyszłym roku również zamówimy :)
  Klaudia, 12.11.2019, Łódź   
  Naprawde polecam!!bardzo szybka realizacja,i rowniez tanio.Dziecko szczesliwe,na pewno zloze zamowienie i w przyszlym roku.
  Mariola, 12.11.2019, Wielka brytania   
  To byl nasz pierwszy,ale na pewno nie ostatni list :))))) Dziekuje
  Jagoda, 12.11.2019   
  Polecam.
  aneta670, 11.11.2019   
  Super!!! Córcia zachwycona
  Joanna, 11.11.2019   
  Bardzo polecam list od Mikołaja! Zaskoczenie i radość dzieci bezcenne!
  Marcela, 11.11.2019   
  Dzieci były zachwycone rok temu. Teraz również zamawiam filmy 🙂
  Katarzyna, 11.11.2019, Czarnocin   
  Super!!!! Córcia zachwycona 🙂. Polecam na 100%.
  Joanna, 11.11.2019, Słupsk   
  Film cudowny !!!! jestem zachwycona :) nie mogę się doczekać 6 grudnia i wspólnego oglądania z córką :D
  Paulina, 11.11.2019   
  Ja jestem zachwycona filmikiem, łezka w oku się zakreciła, teraz tylko poczekamy na wigilię aż odtworze to dzieciom, napewno będą zachwycone również jak ja 🙂 polecam
  Katarzyna, 11.11.2019, Brzeg   
  Polecam gorąco
  AniaD, 10.11.2019   
  Rewelacja.. Filmik cudowny. Na pewno dziecko będzie szczęśliwe.
  Kinga, 10.11.2019   
  Zamówiłam film full HD z dostawą w 6 godzin. Jestem nim ZACHWYCONA!!! Poziom obsługi na światowym poziomie. Szybko, profesjonalnie. Córka jeszcze nie widziała filmu, ale czuję, że będzie równie zadowolona jak ja. Absolutnie nie mam żadnych wątpliwości i w przyszłym roku wrócę tu ponownie. Wasza inicjatywa jest cudowna. Pięknie pielęgnujecie w dzieciach wiarę w św. Mikołaja. Polecam każdemu! ❤️❤️
  Milena, 10.11.2019   
  Polecam , super niespodzianka dla dzieci,
  Wiesława, 10.11.2019   
  Polecam , super niespodzianka dla dzieci,
  Wiesława, 10.11.2019   
  Bogata oferta, ekspresowa realizacja zamówienia, polecam
  Agnieszka, 10.11.2019   
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Chcesz rabat na darmową dostawę listu?
Zapisz się i odbierz rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Przepisz wynik działania: 6 + 8
Newsletter Zapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Wklej kod w koszyku aby dostać zniżkę