Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

5,0/5 z (37279) opinii
Dziękujemy!
Wasze opinie (37279):
  Jestem bardzo zadowolona ze świętego Mikołaja. Nie tylko ja ale mój syn z niepełnosprawnością wszystkim komu tylko mógł chwalił się ,że są Mikołaj pamięta o nim i podarował Mu prezent i że w przyszłości też przyjdzie do Niego. Tak że mam już "ugotowane". W przyszłym roku znów zaproszę św. Mikołaja . Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego co najpiękniejsze 💗💗💗
  Beata, 08.03.2019, Częstochowa    
  Super! Teraz bez wiadomości od Mikołaja nie ma gwiazdki! Nie mam pojęcia na co bardfziej czeka nasz syn na prezenty czy na wiadomość? My razem z nim czekamy już na przyszłe Święta! Dziękujemy
  Ela, 02.03.2019, Łódź    
  Cudowna niespodzianka dla dziecka! Mój 4letni bratanek świetnie odebrał film od Mikołaja, był zaskoczony i przeszcześliwy. Rodzina była wzruszona, sam film wszystkim się podobał. Wspaniały pomysł i świetna zabawa dla wszystkich!
  Kalina, 28.02.2019, Łódź    
  Bardzo dziękuję wspaniała niespodzianka dla dzieci
  irena, 27.02.2019, łodź    
  Nie ma słów, które w pełni oddałyby radość dziecka, oglądającego film od Mikołaja. Syn zaniemówił, gdy usłyszał swoje imię oraz zobaczył swoje zdjęcie. Polecam!!!! To był strzał w dziesiątkę.
  Agnieszka, 12.02.2019, Śląsk    
  super sprawa!! polecam!! ....niesamowicie pozytywne emocje podczas oglądania ;-) radocha calej rodziny!!!
  gosia, 12.02.2019, białystok    
  niesamowite filmy z którymi przeniesiesz się do baśniowej krainy nasze mamy były wniebowzięte jak zobaczyły filmy ale zakupiliśmy dla dzieci bo 2 rózne.pasowały pod dorosłego.prezent expresowo wysłany.
  Jacek, 11.02.2019, Katowice    
  Syn mega zadowolony.polecam
  Marek, 09.02.2019, Golina    
  Świetny prezent, ekspresowa wysyłka (pół godziny od przelewu, w weekend). Jestem bardzo zadowolona i z chęcią skorzystam w przyszłości. Córka, jak i cała rodzina, oczarowana.
  Emilia, 09.02.2019, Warszawa    
  Synuś był przeszczęsliwy :) Nie sposób nie wierzyć w Świętego Mikołaja. Super, polecam :)
  Aga, 08.02.2019, Warszawa    
  Radość i zdziwienie dzieci nie oceniona. Pozdrawiam i polecam .
  daffy, 08.02.2019, Zabrze    
  Super. Polecam na prezent dla małych i dużych :)
  Paweł, 06.02.2019, Bydgoszcz    
  Radość i uśmiech na twarzy dziecka wywołuje największą przyjemność A taką mieliśmy po obejrzeniu filmu 😚🤗😍
  Wiola, 06.02.2019, Olešnica    
  Film super dzieci zadowolone co raz ogladamy. Polecam
  Katarzyna, 06.02.2019, Łosice    
  Bajka, kolejne Święta z Mikołajem z Bieguna Północnego. W szkole już powątpiewa, ale jak usłyszy początek filmu siada i ogląda z błyszczącymi oczami.
  Arek, 04.02.2019, Mosina    
  Super, już kilka razy zamawiałam, w tym roku również dla dzieci mojego brata. Polecam :)
  Aleksandra, 04.02.2019, Łódź    
  Super !!! Ja zachwycona , syn jeszcze bardziej!!Choc juz niedowierzal ze Mikolaj istnieje teraz wie na 100% ze jest on prawdziwy;) Napewno jeszcze nie raz Was odwiedzę. Dziękuje za magie świat❤
  Iza, 03.02.2019, Białystok    
  Magiczny filmik, już luty a dzieci oglądają go co jakiś czas i cieszą się że widzą PRAWDZIWEGO Mikołaja. Dziękujemy :-))
  Marianna, 03.02.2019, Warszawa    
  Dziecko zachwycone i przekonane o autentyczności filmu! Polecam.
  Julia, 02.02.2019, Toruń    
  Jesteśmy bardzo zadowoleni. Filmiki są mega oryginalne i bardzo wesołe, bardzo dobrej jakości video, na pewno zamówię kolejne w tym roku 😀 A czas realizacji - rewelacyjny. Polecam fajna pamiątka
  Marzena, 01.02.2019, Sosnowiec    
  Jak co roku dzieci zapatrzone i zachwycone.Nadal mamy magię Świąt.dziękujemy!
  Małgosia, 31.01.2019, PRUSZKÓW    
  Super niespodzianka dla dziecka, zamawiam kolejny rok i w przyszłym roku na pewno też zamówię .Polecam
  EDYTA, 31.01.2019, Jawor    
  JAK ZAWSZE FILMIK FANTASTYCZNY. DZIECI ZACHWYCONE I CO NAJWAŻNIEJSZE SZCZĘŚLIWE. NADAL WIERZĄ W ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA. POLECAM WSZYSTKIM DUŻYM I MAŁYM.
  ANETA, 30.01.2019, GRÓJEC    
  Wspaniały filmik. Mój synek był zachwycony.
  Monika, 29.01.2019, Trzcianka    
  Ja daję 100 gwiazdek na 5 możliwych. Syn mega zachwycony. Takiej radości nigdy nie widziałam na jego twarzy :)))) Polecam i czekam na kolejne ciekawe filmy ( może na wielkanoc ;)
  Marta, 29.01.2019, Sulechów    
  Super filmik, dzieci były zachwycone, a jednocześnie bardzo zdziwione. Polecam, warto zobaczyć miny dzieciaków przy oglądaniu.
  Marta, 29.01.2019, Kraśnik    
  Dzieci zachwycone, wracały do filmu wieeele razy :) Polecam
  Klaudia, 28.01.2019, Praszka    
  Super🙂🙂🙂 miny dzieciakòw bezcenne🙂 nawet starszej còrki która podobno w Mikołaja nie wierzy🙂
  Renata, 26.01.2019, Katowice    
  Mistrzostwo świata, miny dzieciaków bezcenne. Polecam
  Waldemar, 25.01.2019, Bochnia    
  Już od 3 lat zamawiam film na Święta dla synka. Sprawia mu to ogrom radości, że sam Św.Mikołaj w wideo wiadomości odpowiada na jego list!!! Ta radość, wyczekiwanie i entuzjazm są niezastąpione. POLECAM każdemu.
  Aga, 23.01.2019, Tomaszów Mazowiecki    
  to jest super sprawa moje wnusie zachwycone ,ogladaja filmik z otwartymi buziami
  beata, 23.01.2019, lawniczak    
  Bardzo fajne. Szkoda, że dzieciaki nie robią tego o co prosił Mikołaj. Ale nic - za rok spróbujemy jeszcze raz ;-)
  Katarzyna, 22.01.2019, Pruszków    
  Zamówiłam film dla przyjaciółki i była bardzo zaskoczona. Niespodzianka się udała. Polecam takie życzenia nie tylko dla dzieci. A czas realizacji - rewelacyjny.
  Wanda, 22.01.2019, Piątnica    
  Wspaniały prezent dla moich dzieci, nawet córeczka, która skończyła 9 lat zachodziła w głowę jak to Mikołaj o nich wie? Dzieci zachwycone i wszyscy wigilijni goście. Polecam gorąco, skorzystałam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Dziękuję za magię świąt. Pozdrawiam serdecznie
  Kasia, 22.01.2019, Nowa Sól    
  Dzieci zaskoczone i zachwycone filmem:-) Dodatkowy plus to to, że od razu pobiegły realizować polecenie Mikołaja i obiecały, że tak będzie przez cały czas:-)
  Gosia, 21.01.2019, X    
  Super :) dzieci byly zachwycone
  Sylwia, 21.01.2019, Gdansk    
  szybko sprawnie bardzo fajnie wnuki zadowolone polecam:)
  bogdan, 21.01.2019, Nowy Sącz    
  Jesteśmy bardzo zadowoleni! :-)
  Hanna, 21.01.2019, Tczew    
  świetna niespodzianka, super zaskoczenie
  Justyna, 21.01.2019, warszawa    
  To jest świetny pomysł. Spisaliscie sie na medal. Dzieci oglądały filmik z otwarta buzia z zaskoczenia. Jak Mikołaj wymienij ich imiona albo pokazał gdzie mieszkają😁 coś cudownego... Cała rodziną oglądaliśmy to i nasze reakcje były podobne do maluchów😂 Bardzo szybka realizacja. Trwajaca 3godziny albo i mniej😊 Za rok zamawiam jeszcze raz. Bo dziecka mina i reakcja bezcenna😘👍
  Justyna, 20.01.2019, Rymań    
  Jesteśmy bardzo zadowoleni. Filmiki są mega oryginalne i bardzo wesołe Fajnie ze mają opcje do wyboru dla grzecznych dzieci i niegrzecznych. W tym roku niestety musieliśmy skorzystać z tej drugiej opcji, ale dzięki temu mała zrozumiała ze była bardzo niegrzeczna. Polecam fajna pamiątka
  Kasia, 20.01.2019, Warszawa    
  Film wesoły i bardzo wzruszający. Córki były zachwycone. Polecam.
  Anna, 19.01.2019, Różopole    
  Polecam wszystkim, bardzo dobrej jakości video, napewno zamówię kolejne w tym roku 😀
  Beata, 18.01.2019, Słupsk    
  Jestem zachwycona, a moje dzieci jeszcze bardziej. Za rok też kupię!!!
  Dorota, 18.01.2019, Kraków    
  W zeszłym roku dla Bratanicy zamówiłam list, och co to było za zaskoczenie i radość. W tym roku choć to 7 latka wyglądał wiadomości od Mikołaja. I jakie było jej zdziwienie że zamiast listu był pendraiw z filmem. Dla takich chwil szczęścia i pisków warto wierzyć w magię świąt. Oglądaliśmy całą Rodziną, a Bratanica z wypiekami na polikach, oczami jak pięciozłotówki aż cała promieniała. Nie była w stanie uwierzyć że Mikołaj ją zna, że był w jej pokoju i to że list jej do niego dotarł. A na koniec krzyczała że to prawda że Mikołaj istniej i wszystkim o tym powie. Dziękuje i na pewno do was znowu w grudniu wrócę ;)
  Wioletta, 17.01.2019, Brańszczyk    
  To pierwszy raz,kiedy skorzystałam z tej usługi i myślę, że nie ostatni. Świetny pomysł na niespodziankę dla dziecka! Moja 3,5 letnia córeczka, ilekroć ogląda ten filmik, cieszy się równie mocno, jak widziała go pierwszy raz i nie może uwierzyć, że Święty Mikołaj przysłał do niej taką wiadomość :) Jestem zachwycona! Bardzo dziękuję :)
  Beata, 17.01.2019, Kościerzyna    
  Rewelacja czas oczekiwania zaskakująco szybko.duzo daje zmiana filmów gdyz robie co rok.Pozdrawiam
  alina, 17.01.2019, nakło    
  Bardzo dziękuję za piękny film dzieci szczęśliwe a my dorośli razem z nimi
  Hanna, 17.01.2019, Chodzież    
  Polecam jestem bardzo zadowolona z filmiku
  Ewa Kubat, 17.01.2019, Czestochowa    
  Syn oniemiał z wrażenia.W przyszłym roku również zamuwimy taki list
  Arkadiusz, 17.01.2019, Lidzbark    
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Witaj w domu Mikołaja
Zamów Nowy film 2019 i odbierz swój rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Odebrało już 527048 osób
NewsletterZapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Już prawie gotowe...
Podaj nam swoje imię
Wysłaliśmy rabat na Twojego maila.