Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

9.8/10 z (29012) opinii
Dziękujemy!
Wasze opinie (29012):
  krotko i na temat jestescie super polecam
  iza, 16.11.2018, hiszpania    
  Wszystko profesjonalnie, rzetelna firma.Gorąco polecam
  Magdalena, 16.11.2018, Bydgoszcz    
  Jestem bardzo zadowolona😊 Moje dzieci są co roku mile zaskoczone i prze szczęśliwe że sam Św. Mikołaj wysyła im wiadomość. Polecam bo naprawdę warto😊
  Angelika, 16.11.2018, Kurów    
  Korzystam co roku.... Uwielbiam....
  Monika, 16.11.2018, Chicago    
  Juz po raz trzeci zamówiłam listy i filmy dla moich dziewczyn i jak co roku ich miny były bezcenne. To piękne, że dzięki temu wierzą nadal w magię świętego mikołaja. Dziękuję o polecam
  Agnieszka, 16.11.2018    
  Jestem bardzo zadowolona z usług Elfi. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Usługa bardzo wysokiej jakości. Super
  Violetta, 16.11.2018, Lębork    
  Wspaniały pomysł na niespodziankę dla swoich pociech:)
  Anna, 16.11.2018, Krakow    
  Już drugi raz zamawiam film dla córki. Jesteśmy bardzo zadowoleni wszyscy. Polecam zamówienie filmu z całego serca. W tym roku czekamy też na list.
  Emilia, 16.11.2018, Zabrodzie    
  To co Państwo robicie jest świetne. Wcześniej już zamawiałam filmy dla moich wnuków, teraz listy.Szczęście w oczkach dziecka jest najważniejsze, a Wy to sprawiacie!!!
  Kornelia, 16.11.2018, Żernica    
  WSZYSTKIE OPCJE FANTASTYCZNE :) MOJA CÓRA BARDZO ZADOWOLONA :) DZIĘKUJĘ:)
  EDYTA, 16.11.2018, WIERZBICKA    
  Córcia zachwycona video filmem od Św. Mikołaja. Była i w szoku i w zachwycie. Szuka elfów w pokoju swoim. Filmik oglądaliśmy już wiele razy. Polecam serdecznie 😊
  Joanna, 16.11.2018, Olsztyn    
  super film i zabawa, dziecko napewno bedzie zadowolone , napewno za rok zamowie znow film
  Jagoda, 16.11.2018, Kudowa Zdroj    
  Fantastyczny prezent. Drugi rok z rzędu zamawiam filmik. Super pamiątka i zabawa. Polecam!
  Katarzyna, 16.11.2018, Słupca    
  Video od ELFI to świetna sprawa , na pewno będzie miło każdemu dziecku kiedy ją otrzyma. Mamy już list od ŚW. Mikołaja który wisi w pokoju córki oprawiony w ramkę. SUPER POLECAM KAŻDEMU!!!
  ANETA, 16.11.2018, KRZESZOWICE    
  Mega projekt Bardzo miła niespodzianka dla dzieciaka. Ogląda już setny raz i myśli jak to jest możliwe. Dziekuje raz jeszcze. Konrad
  Konrad, 16.11.2018, Salisbury UK    
  Nasz córka była, zachwycona uwielbia oglądać filmik od mikołaja . Nie może się doczekać kolejnego . Polecam
  Agnieszka, 16.11.2018, Białystok    
  fajna sprawa,korzystam z tych usług ale przydałoby się też dla dorosłych a w innych językach też to bym skorzystała np włoski lub angielski
  ZOFIA, 16.11.2018, SIEDLCE    
Odpowiedź Elfi: Witamy Pani Zofio, dziękujemy za wiadomość. W naszej ofercie posiadamy również wideo dla dorosłego :-) Na dedykowanych stronach językowych znajdzie Pani nasze produkty w innych językach: po niemiecku - www.elfisanta.de po włosku - www.elfisanta.it po angielsku - www.elfisanta.uk oraz www.elfisanta.com po francusku - www.elfisanta.fr Pozdrawiamy serdecznie! Zespół Elfi
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Jak co roku przepiekne wsz6stkie mozliwe warianty.polecam wszystkim!!!!
  Kornelia, 16.11.2018, Miasteczko Slaskie    
  Super niespodzianka, dzieciaki będą zadowolone :)
  Marek, 16.11.2018, Zielona Góra    
  Super zabawa i mega niespodzianka dla dzieci:)
  Iwona, 16.11.2018, Kolbuszowa    
  To będzie już nasz trzeci rok z Elfi :) Jednak z przykrością muszę stwierdzić, że w tym roku nie bardzo jest z czego wybierać :/ Najciekawszy jest filmik "Dom Mikołaja". "Elf Fajtłapa" też jest ok, ponieważ można dodać 5 zdjęć, a reszta filmików jest trochę nudna i mało spersonalizowana (raptem 3 lub 4 zdjęcia). Córeczka była zachwycona, gdy zobaczyła na filmiku swój pokój, nas, swój list i zwierzątko i oto właśnie chodzi, by dziecko miało poczucie, ze Mikołaj faktycznie istnieje, wszystko wie i widzi.
  Małgorzata, 16.11.2018, Kęty    
  Bardzo fajny kalendarz, dzięki za prezent i życzę nowych ciekawych pomysłów.
  Grzegorz, 16.11.2018, Warszawa    
  Już drugi rok korzystam z pomocy Waszego Mikołaja i za każdym razem ja i moje chrześniaczki są bardzo zaskoczone i zadowolone. Świetny kalendarz motywujący dzieci. Gorąco polecam, jest to wspaniała pamiątka.
  Monika, 16.11.2018, Warszawa    
  To nasz trzeci raz ;-) Dzieci obejrzały filmik z wypiekami na twarzy i uśmiechem od ucha do ucha. Radości nie było końca. I te pytania:czy Elfy są u nas?! Czy może chcą ciastka? Pomysł genialny. Rewelacja!!!
  Agnieszka, 16.11.2018, Wałcz    
  Super sprawa ! Córka zadowolona😀
  Monika, 16.11.2018    
  Już od trzech lub czterech lat moje Dzieci dostają list od Św. Mikołaja. Mimo, że starsze z nich będzie miało 18 lat - lada moment, radość i zdziwienie jest co roku takie samo:) Rewelacyjny pomysł na Mikołajkową niespodziankę dla Dzieciaków. Polecam:)
  Ewelina, 16.11.2018, Lipsko    
  Bardzo jestem zachwycona ,fajnie zeby dziecko zaznalo troszke swietego Mikolaja .Drugi rok zamawiam list i jeszcze zamowie videoPolecam wszystkim rodzicom
  Bożena, 16.11.2018, Wójcin    
  Świetny pomysł na piekne Świeta,polecam warte przezycia ,nawet dla dorosłych!!!!
  IRENA, 16.11.2018, OLSZTYN    
  Każdego roku czekam na Waszą ofertę. Dziękuję za możliwość podarowania dzieciom fajnego czekadełka, które każdego dnia przybliża nas do Świąt
  Sylwia, 16.11.2018, Pruszcz Gdański    
  Jestem zachwycona, podobnie jak dzieci, które dzięki Wam co roku otrzymują wyjątkowe kalendarze
  Sylwia, 16.11.2018, Pruszcz Gdański    
  Jak co roku korzystam z pomocy Mikołaja i córka jest bardzo zadowolona. Za równo jej jak i nam sprawia to ogromna radość. Polecam wszystkim rodzicom. Super niespodzianka i wspaniałe wrażenia dla naszych maluszków.
  Sabina, 16.11.2018, Krzemień-Gdak    
  Dwa lata temu zamówiłam listy od Mikołaja dla Dzieciaków i buzie nie mogły im się zamknąć ze zdziwienia:), rok temu były filmy i stwierdzenie Dzieci: ten Mikołaj jest niemożliwy, skąd on to wszystko wie?! W tym roku będzie wspólny film i ja sama nie mogę się doczekać ich reakcji:))) Gorąco polecam, jest to niesamowita pamiątka i piękne wspomnienia!!!
  Edyta, 16.11.2018, Lublin    
  Rewelacja super pomysł film jakby działo się naprawdę a mina dziecka bezcenna
  Ania, 16.11.2018, Leszno    
  Elfi kolejny raz sprawiło, że okres świąteczny dla mojej córeczki stał się czasem ekscytującego oczekiwania na Święta,Świetego Mikołaja i całej magicznej otoczki.
  Sabza, 16.11.2018, Warszawa    
  Moje wnuczki są zachwycone. Korzystam z pomocy już kilka lat. Polecam serdecznie. Nawet dorośli się wzruszają oglądając wideo od Mikołaja :)
  Maria, 16.11.2018, Wierzyce    
  Polecam, super frajda dla dzieci,
  Leszek, 16.11.2018, Szczecin    
  Bardzo fajny pomysł, dla dzieci z wiarą w Mikołaja cudowne przeżycie taki filmik, sprawdziłam na bratanku - efekt fantastyczny! Polecam bardzo.
  Monika, 16.11.2018, Pruszcz Gdański    
  W tym roku zamowilam juz 4 wideo :-) dla moich dzieci jak i dzieci znajomych :-) Kazdy dorosly jest zachwycony i nie może się doczekać aby wideo obejrzało juz dziecko. Osobiscie mamy juz wideo z poprzednich lat i dzieci ogladaja je mozna powiedziec ze przez caly rok :-D Niecale dwie godzinki i kazdy ma juz spersonalizowane wideo na swojej poczcie. Rewelacja. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym. Na prawdę warto.
  Karolina, 16.11.2018, Kruszyny    
  bardzo dorzez zrobiony film czekam na reakcje syna wigilie
  marta, 16.11.2018, pawłów    
  Listy są super zamawiam już drugi rok :)
  Izka, 16.11.2018, ...    
  Film jest rewelacyjny przy każdym oglądaniu się wzruszamy coś pięknego. Super
  Marta, 16.11.2018, ŚREM    
  Jesteście niesamowici! Dzięki Wam Święta są jeszcze bardziej magiczne. Sama co roku oglądam z zapartym tchem film dla mojego synka i jestem pełna podziwu dla Was! Magia Świąt to Wy!!!
  Kasia, 16.11.2018, Bytom    
  Brawo. Polecam.
  Marek, 16.11.2018, Ełk    
  Polecam wszystkim dla dzieci to wielka frajda . Mój synek był zachwycony że Mikołaj wie tyle o nim . Polecam warto
  Iwona, 16.11.2018, Mińsk Mazowiecki    
  Super polecam wszystkim !!!
  Teri, 16.11.2018, Toruń    
  Już trzeci rok z rzędu będę zamawiać video i list od Mikołaja. Zawsze są cudne i dają mojemu synkowi ogromn radość. Fajnie że jesteście!!! Dzięki za radość i wiarę w Mikołaja jaką dajecie dzieciom
  Ania, 16.11.2018, Łódź    
  Od kilku lat zamawiam wideo od Św. Mikołaja za Waszym pośrednictwem i szczerze powiedziawszy, nie wyobrażam sobie, że mogłoby tego zabraknąć.. Staliście się już kolejna tradycją Świąt BN. Czekamy na dalsze ciekawe projekty.. Kalendarz Adwentowy czeka już wydrukowany w domu, a wideo jak co roku zamówię na kilka dni przed 6 grudnia :) dziękuję, że jesteście :) Szczęśliwa mama dwójki dzieci
  Sylwia, 16.11.2018, Przemyśl    
  Darmowy kalendarz jest super. Dziękuję za prezent
  Grzesiek, 16.11.2018, Warszawa    
  To co robicie jest super, reakcja dzieci na film i list niesamowita.... polecam Was wszystkim... Pozdrawiam❣️
  Katarzyna, 16.11.2018, Hoc    
  Super
  Mirosław, 16.11.2018, Łódź    
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Witaj w domu Mikołaja
Zamów Nowy film 2018 i odbierz swój rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Odebrało już 295380 osób
NewsletterZapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Już prawie gotowe...
Podaj nam swoje imię
Wysłaliśmy rabat na Twojego maila.