Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

Dziękujemy!
Wasze opinie (41692):
  Super. Filmik zaskoczył pozytywnie córkę. Była przejęta. Jakość filmiku doskonała. Czas oczekiwania bardzo krótki. Dziękuję
  Marek, 24.01.2020   
  Już drugi rok z rzędu zamawiam filmik i nie zaluje
  Ania H, 24.01.2020   
  Wszystkim polecam
  Patryk, 23.01.2020   
  bardzo wzruszające dla mnie jak i dla mojej córki
  Katarzyna, 21.01.2020   
  Super pomysł na prezent dla najmłodszych.Wszystko na najwyższym poziomie
  beatris, 19.01.2020   
  rewelacja...dziewczynki zachwycone wiadomością od ŚW.MIKOŁAJA...niespodzianka mega
  ewa1979, 19.01.2020   
  Szybko i solidnie polecam.
  katrine112, 19.01.2020   
  Wykonanie tego filmiku jest fantastyczne i bardzo realistyczne. Dziecko jak i rodzina siedzą z otwartą buzią. Piękna pamiątka, dziecko przeszczęśliwe a wspomnienia bezcenne. Polecam z całego serca dla tych młodszych jak i dla tych troszkę starszych :)
  Angelika, 18.01.2020   
  gorąco polecam
  zdzisław, 16.01.2020   
  Miała być możliwość pobrania zakupionego filmu do dnia 31.01.2020. dziś chciałem to uczynić i okazało się że filmu już nie mam. obsługa bota - tragednia. nie polecam
  emiliozzz, 15.01.2020   
  Film mimo, że miał być dostępny do 31.01.2020 na stronie aby sobie go pobrać a gdy dziś starałem sie to zrobić okazało się, że już go nie ma. nie polecam
  emil, 15.01.2020   
Odpowiedź Elfi:Witamy Panie Emilu, dziękujemy za wiadomość. W celu pobrania widea należy zalogować się na swoje Konto Klienta z używając adresu e-mail, który posłużył do złożenia właściwego zamówienia (nie kuponu). Prześlemy Panu wideo ponownie inną platformą (wetransfer).
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Jak zawsze profesjonalnie, szybko i pieknie :) dzieciaki po raz kolejne mega zaskoczone :)
  Aneczka, 14.01.2020   
  Po raz któryś zamawialiśmy film od Elfi i kolejny raz byliśmy bardzo zadowoleni. Pełen profesjonalizm czego skutkiem jest uśmiech dzieci w wigilię
  Wojtek, 14.01.2020   
  Wszystko odbyło się bardzo sprawnie. Super film. Wnuczka od trzech lat jest szczęśliwa z filmu od Mikołaja. Polecam wszystkim.
  Elżbieta, 14.01.2020   
  Film bardzo fajny, dobry kontakt, szybka realizacja, polecam ;)
  Marcin, 14.01.2020   
  Wszystko rewelacyjnie jedyny minus to cena uwazam ze 50 zl to troszke duzo
  Agusia05, 14.01.2020   
  Jestem bardzo zawiedziona. zapłaciłam za dwa listy które zamówiłam 17 grudnia 2019 roku i do dnia dzisiejszego nie dostałam listów!
  Monika, 14.01.2020, Harlow   
Odpowiedź Elfi:Witamy Pani Moniko, dziękujemy za zgłoszenie. Zakupiła Pani kupony z kodami na produkty, ale żaden z nich nie został użyty do utworzenia zamówienia. Nasz pracownik skontaktuje się z Panią w celu udzielenia pomocy w tej sprawie.
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  List zamówiony opłacony 20zł. Na stronie napisano że został wysłany 04.12 i do tej pory nie przyszedł.
  Emil, 14.01.2020, Białystok   
Odpowiedź Elfi:Witamy Panie Emilu, dziękujemy za zgłoszenie. Nasza obsługa skontaktuje się z Panem aby pomóc rozwiązać wskazany przez Pana problem.
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Profesjonalna obsługa.Wszystko sprawnie i szybko.Szczerze polecam
  Andzia, 14.01.2020   
  Gorąco polecam. Produkt zgodny z opisem. Super opcja z modyfikacją teksu. Dostawa nawet przed terminem. Wnuk bardzo zadowolony z listu. Dorośli też lubią takie prezenty:)
  Aldona, 14.01.2020   
  Wiatm nie polecam tej firmy poprostu oszusci zamówiony list przszedl pusty trzeba byc nieźle chorym by włożyć pusta kartkę do koperty i wysłać na dotadek nie umia zwrocic pieniędzy 7,92 euro nie zbiedniej od te 7,92 euro ale sprawa trafiła do adwokata aby firm i zaliczyć odsetki może się nauczą szacunku.
  Martin, 13.01.2020, Dortmund   
Odpowiedź Elfi:Witamy Panie Martinie, dziękujemy uprzejmie za zgłoszenie problemu do naszego działu opinii. Nasz pracownik skontaktuje się z Panem i pomoże w rozwiązaniu wskazanego problemu. W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu pod adresem [email protected]
Ze świątecznym pozdrowieniem, Elfi
  Zamówienie filmu w serwisie bez problemu obsłużyłam korzystając z telefonu. Wszystko poszło sprawnie , wybór imion i opcji z rozwijanej listy nie generował problemów, czy też załadowanie zdjęć. Jakość i wiarygodność filmu zgodna z filmem reklamowym i zamówioną rozdzielczością. Dzieci były zachwycone spersonalizowanym przekazem Mikołaja - oglądały film kilkakrotnie. Polecam wszystkim Rodzicom na prezent dla ich pociech.
  Doris, 12.01.2020   
  Zdecydowanie polecam, szybko, sprawnie
  Tomek, 10.01.2020   
  Transakcja przebiegła super. Film rewelacja polecam każdemu, dzieci podchodzą szczerze zadziwione jeszcze po świętach wnuczek wielokrotnie oglądał. Bardzo emocjonalny prezent.
  Małgorzata, 10.01.2020   
  Transakcja przebiegła bezproblemowo i pomyślnie. Dostarczony materiał wideo bardzo pozytywnie zaskoczył moje dziecko. Rodzice i dziadkowie również zadowoleni. Profesjonalna obsługa sklepu i jak najbardziej polecam :-)
  Leszek, 10.01.2020   
  Wszystko bardzo sprawnie i profesjonalnie.Wnuczki zachwycone!Szczerze polecam
  Zadowolona babcia, 09.01.2020   
  Cudowny prezent dla dzieci, wrażenie dzieci bezcenne, polecam wszystkim!
  Kasia, 09.01.2020   
  Film super. Bardzo dzieciom się podobał. Zwłaszcza dla 4 latka
  Anna, 09.01.2020   
  Cudowny film, wspaniała pamiątka dla całej rodziny. Dzieci przeszczęśliwe
  Sylwik, 09.01.2020   
  Cudowny ,magiczny prezent od Mikołaja i tak wiele radość Pawełka.Dziękujemy Mikołajowi i Elfi. Wszystko super i bajeczne.
  Elżbieta, 09.01.2020, Jelenia Gora   
  Jak co roku było fajnie. Dzieciaki zachwycone, a i dorosłym łezka zakręciła się w oku.
  Gabriela, 08.01.2020   
  Dzieci mega zadowolone,dzięki wam święta były bajeczne
  gosia, 08.01.2020   
  Po raz kolejny dzieci uszczęśliwione, wyjątkowy prezent świąteczny, naprawdę warto!
  PAULINA, 08.01.2020   
  Rewelacja! Dzieciaki zachwycone. Magia Świąt zatrzymana na zawsze w serduchach dzieci. Radość dzieci i zaskoczenie - bezcenne
  Emilia, 08.01.2020   
  Pies w tamtym roku miał na imię Dyzio czemu w tym roku ma inne ? nawet dziecko to zauważyło.
  Dariusz, 08.01.2020   
  Szybko i sprawnie. Pełen profesjonalizm, świetny kontakt, a najważniejsze że niespodzianka się udała, dziecko przeszczęśliwe. Polecam.
  Paweł, 08.01.2020   
  Po prostu SUPER. Nic dodać nic ująć ...
  Grzegorz, 08.01.2020   
  Jestem bardzo zadowolona z filmu. ogromna radość dzieci, a to jest bezcenne. pozdrawiam i polecam :)
  Martyna, 07.01.2020   
  Fantastyczna niespodzianka zarówno dla małych jak i dla dużych :) Zdecydowanie polecam!!!
  Magdalena, 07.01.2020   
  POLECAM!!! Wszystko SUPER!!!
  Moonster, 07.01.2020   
  POLECAM!!! Wszystko SUPER!!!
  Moonster, 07.01.2020   
  Serdecznie polecam!
  Ziemo, 07.01.2020   
  Profesjonalna obsługa, termin wykonania super expresowy a film rewelacyjnie wykonany . Jestem pod dużym wrażeniem i na pewno w przyszłym roku znowu zamówię . Gorąco pozdrawiam
  Ewa 50, 07.01.2020   
  SUPER !!! POLECAM ....
  Toczek, 07.01.2020   
  Rewelacja
  Edyta, 07.01.2020   
  Film robi furorę wśród dzieci i dorosłych,
  Haneczka, 07.01.2020   
  polecam w 100%, zadowolenie i uśmiech dziecka murowany
  Kasia, 07.01.2020   
  Filmy super, radosc dzircka nieoceniona. Jedno w tym wsxystkim fatalne: 'promocje' im bliżej świąt- tym cena bardziej wygorowana i wciąż w promocji. W Wigilię cena byla 49.90 w promocji cena regularna 54.99. Bzdura. Sporo przed świętami tez byla promocja z 29.99 na 19.99 Skad taka rozbieżność?
  Marta, 07.01.2020, Gryfice   
  Super pomysł. Szybka realizacja. Do poprawy więcej opcji w realizacji filmu dla dorosłych oraz poprawa kadrowania zdjęć. Polecam Wszystkim reakcja dziecka oraz dorosłego niezapomniane.
  Koper1978, 06.01.2020   
  Dziecko z uśmiechem na ustach oceniło, także nic dodać, nic ująć.
  Przemek, 06.01.2020   
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Chcesz rabat na darmową dostawę listu?
Zapisz się i odbierz rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Przepisz wynik działania: 6 + 4
Newsletter Zapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Wklej kod w koszyku aby dostać zniżkę