Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

9.8/10 z (33485) opinii
Dziękujemy!
Wasze opinie (33485):
  Super prezent na Mikołajki. Tak jak w poprzednim roku, film był niesamowitą niespodzianką dla 5 letnich bliźniaczki. Przy okazji jest to super pamiątka. W starszym wieku, warto będzie do niego wrócić.
  Agata, 13.12.2018, Sadowne    
  Filmik super,synuś zachwycony,dziękujemy
  Agnieszka, 13.12.2018, Rybnik    
  Ok super
  Teresa, 13.12.2018, Jordanow    
  Polecam! Dzieciaki mega zaskoczone, teraz uważają na swoje zachowanie, bo przecież elfy i Mikołaj je obserwują. :)
  Agnieszka, 13.12.2018, Szpetal Górny    
  Wszystko jest super, film od Mikołaja cudowny. Moje dziecko było zadowolone. Jak najbardziej polecam!
  Paulina, 13.12.2018, Międzyrzecz    
  Super sprawa, gratuluje pomyslu, dzieki Wam moje dziecko utwierdzilo sie w wierze, ze Mikolaj istnieje.
  Ilona, 13.12.2018, Dobrzyn nad Wisla    
  Super wideo, świetny pomysł dla malucha
  Maria, 13.12.2018, Tczew    
  Bajkowo!!! Radość dziecka bezcenna !!!! Wzruszenie niesamowite!!!
  Kryspin, 13.12.2018, Dąbrowa Górnicza    
  Film piękny,dzieciaki zachwycone,realizacja szybciutko.Polecam
  Ewa, 13.12.2018, Kutno    
  Rewelacja - film od Mikołaja - zapatrzone dzieci, koty i Mąż :D Czysta przyjemność. Polecam!
  Kinga, 13.12.2018, Wawa    
  Wspaniałe i Wspaniale wykonane Listy dzieci prze-szczęśliwe. Mina syna który dostał dyplom grzecznego dziecka bezcenna Na pewno skorzystamy za w przyszłym roku :-) Dziękuje że sprawiacie dzieciom tak Dużo Radości :-)
  Anna, 13.12.2018, W.Brytania    
  Wspaniała niespodzianka dla dzieciaczków.
  Tomasz, 13.12.2018, Nowa Wieś Lęborska    
  Radość dziecka bezcenna i więcej bez komentarza :-)
  Grzegorz, 13.12.2018, Tłuszcz    
  ....kolejny rok niesamowitej magi Świąt, oraz Św. Mikołaja...Polecam film, dzieci mega zadowolone.....córka 8 l dalej wierzy w cudną moc św. Mikołaja i pomocników Elfów, syn 4l mega skupienie i również zadowolony, Fajne jest to że Mikołaj zwraca sie do dzieci bezpośrednio i to że dzieci widzą list który wysłały do św. Mikołaja. Polecam :)
  Justyna, 13.12.2018, Zabrze    
  Zamówiliśmy listy dla naszych pociech. Super proste, szybkie i profesjonalne. Uśmiech dzieci bezcenny. pomimo wieku 6 i 10 lat list wyglądał tak dobrze a treść spersonalizowana, że było w 100% wiarygodne i utwierdza dziecko w przekonaniu o potrzebie pielęgnowania tradycji Świąt! Gorąco polecam!
  Łukasz, 13.12.2018, Warszawa    
  Jestesmy z żoną bardzo zadowoleni
  Arkadiusz, 13.12.2018, Mazur    
  Wspaniały pomysł i najwyższej jakości realizacja. Moja córeczka była przeszcęśliwa, że Mikolaj się do niej odezwał i pokazał jej swój dom. Warte każdych pieniędzy.
  Eva, 13.12.2018, Chicago    
  Filmik super! Córka wniebowzięta :) Wszystko wygląda bardzo realistycznie i profesjonalnie i w dodatku niesie ze sobą nie tylko mnóstwo radości ale i głębsze przesłanie. Godne polecenia.
  Katarzyna, 13.12.2018, Sandomierz    
  Piękny film, napewno wprawi synowi dużo radości. Wysłany bardzo szybko. Polecam !!!
  Elżbieta, 13.12.2018, Gdynia    
  Super sprawa! Film video okazał się wspaniałym prezentem i spowodował dużo radości i uśmiechu na twarzy dzieci, które były zachwycone tym, że Święty Mikołaj przesłał im wiadomość.
  Grażyna, 13.12.2018, Opole    
  Rewelacja córka cztero letnia zachwycona oglądała film kilkanaście razy. Na pewno wrócimy w kolejnym roku. Polecam
  Aneta, 13.12.2018, Łomianki    
  Wiadomość od Świętego Mikołaja była dopełnieniem prezentów,które zostawił dla dzieci.Radość najmłodszych i zaskoczenie w oczach najstarszego syna -bezcenne.Polecam w 100 %.
  Magda, 13.12.2018, Sandomierz    
  Super film mój 4 latek dostał na Mikołajki i do tej pory ogląda Z czystym sercem polecam!!!
  Ewa, 13.12.2018, Gdańsk    
  bardzo fajny filmik
  artur, 13.12.2018, durlasy    
  Fantastyczna sprawa, video od samego Mikołaja !!! jak najbardziej tak, pierwszy raz kupiłam w zeszłym roku i to było cudowne! W tym roku oczywiście też już mamy i oglądamy!
  Karolina, 13.12.2018, Stargard    
  Piękne
  Zdzisław, 13.12.2018, Szczecin    
  Coś wspaniałego video zrobił na synku ogromną radość 😍
  Aneta, 13.12.2018, Nowy sacz    
  Pomysł na film rewelacyjny. Dziękuję za to, że razem z Wami autorami mogłam podarować swojemu dziecku 15 lat i wnukom, chwilę radości, nostalgii, wzruszenia. Gorąco polecam Iza
  Izabela, 13.12.2018, Gryfino    
  To najchętniej czytana "lektura" moich dzieci. Same piszą listy do Mikołaja już w październiku i czekają na odpowiedzi :)
  Jolanta, 13.12.2018, Latowicz    
  Jestem bardzo zadowolona dziękuję
  Basia, 13.12.2018, Gostyń    
  Serdecznie wszystkim polecam! Córka jest zachwycona a ja widząc Jej radość cieszę się podwójnie :) Wspaniale jest wierzyć w Mikołaja oraz całą magiczną atmosferę Świąt. Doskonały kontakt z biurem Św. Mikołaja. Dziękuję bardzo :)
  Kasia, 13.12.2018, Toruń    
  Dzięki Wam postać Świetego Mikołaja jest realna dla dzieci w każdym wieku😇 siostrzenice były zachwycone a wiara w dziadka z białą brodą podtrzymana na najwyższym poziomie !
  Aleksandra, 13.12.2018, Kraków    
  Córka najpierw zaniemówiła, a potem ciągle chciała oglądać wiadomość od Mikołaja. Film super- sama z przyjemnością go razem z nią oglądałam
  Agnieszka, 13.12.2018, Grójec    
  Super pomysł pierwszy raz zamówiłam dla synka żałuje że tak późno się zdecydowałam . Niespodzianka się udała , synek szczęśliwy . Napewno będę korzystać co roku z oferty elif 😍.
  Sylwia, 13.12.2018, Stockholm    
  Pierwszy raz zamawialam film dla córek ale na pewno nie ostatni ,w przyszłym roku powtórka 😉.Dziewczyny byly w szoku,oglądały film i co chwilę mama a skąd Mikołaj wie gdzie mieszkam a skąd wie co my chcemy dostać itp .Super , polecam
  Ewelina, 13.12.2018, Grudziadz    
  Synek zachwycony filmikiem.Ogladał już kilkanaście razy chyba.
  Dorota, 13.12.2018, Mogilno    
  " Super niespodzianka. Polecam !!!"
  Ewa, 13.12.2018, Bytom    
  Od trzech lat mój wnuczek Miłoszek cieszy się z filmu, jaki przysyła do niego św. Mikołaj. Jest naprawdę zadowolony i mocno to przeżywa. Gorąco polecam!!!!!
  Bożena, 13.12.2018, Rybnik    
  Wspaniała pamiątka! Polecam wszystkim rodzicom!
  Hanna, 13.12.2018, Warszawa    
  Ja jestem zachwycona jakością tego filmiku i już nie mogę się doczekać reakcji mojego syna, gdy mu to pokażemy :-)
  Karolina, 13.12.2018    
  ŚWIETNA SPRAWA NA RADOŚĆ NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO , NIECH WSZYSCY SIĘ RADUJĄ , PRZECIEŻ BĘDĄ ŚWIĘTA ! ! !
  Andrzej, 13.12.2018, Choczewo    
  Bardzo fajna strona, dzieci zaczęły znowu wierzyć w Świętego Mikołaja😀 Fajna niespodzianka dla dorosłych, siostra była zachwycona😘😘😘
  Ania Karkocha, 13.12.2018, Sobowidz    
  Świetny pomysł na Mikołaja. Montaż filmu szybko i sprawnie. Niespodzianka i frajda dla dzieci i dorosłych.
  Ania, 13.12.2018, Częstochowa    
  Mój 4letni syn bardzo zadowolony i zddziwiony. Cała rodzina aż się wzruszyła. Gorąco polecam efekt murowany.
  Ewelina, 13.12.2018, Tarnowskie Góry    
  Film jest meeega! Moje dzieci były zachwycone, oglądały to pod wielkim wrazeniem! Polecam polecam, naprawdę warto!!
  Marta, 13.12.2018, Szwecja    
  Przedszkolaki oglądały film jak zaczarowane :) A wychowawcy obudzili w sobie dziecięcą radość.Dziękujemy!
  Ewa, 13.12.2018, Bielsko-Biała    
  Wideo dało wiele radości nie tylko dzieciom ale i dorosłym :) Dziękujemy za wspaniałe radosne chwile!!!
  Małgorzata, 13.12.2018, Trzemeszno    
  Rewelacyjny pomysł i filmik. Wnuki były zachwycone 🙂. Wszystkim polecam ten rodzaj prezentu mikołajkowego: dużym i małym. Świetna zabawa.
  Izabela, 13.12.2018, Warszawa    
  List wykonany bardzo starannie. Wywarł ogromne wrażenie na dziecku. Maleńki minusik za to, iż list wraz z dypolmem grzecznego dziecka pakowyany jest w małą kopertę i przez to jest zgiety w połowie a jednak dyplom fajnie byłoby aby nie był pogiety , bo np. u nas wisi na ścianie :) Ale to można za rok zmienić i wysyłać w odpowiedniej wielkości kopercie.
  Monika, 13.12.2018, Warszawa    
  Radość i zaskoczenie dla dziecka, a dla nas dorosłych świetna zabawa i satysfakcja. Polecam.
  Bogdan, 13.12.2018, Mysłowice    
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
DARMOWA wysyłka dla pierwszych 100 osób ❤️
Oferta wygasa za 00:00:00
Wklej kod w koszyku aby dostać -100% zniżki
Witaj w domu Mikołaja
Zamów Nowy film 2018 i odbierz swój rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Odebrało już 350980 osób
NewsletterZapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Już prawie gotowe...
Podaj nam swoje imię
Wysłaliśmy rabat na Twojego maila.