Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

9.8/10 z (37234) opinii
Dziękujemy!
Wasze opinie (37234):
  Już od 3 lat zamawiam film na Święta dla synka. Sprawia mu to ogrom radości, że sam Św.Mikołaj w wideo wiadomości odpowiada na jego list!!! Ta radość, wyczekiwanie i entuzjazm są niezastąpione. POLECAM każdemu.
  Aga, 23.01.2019, Tomaszów Mazowiecki    
  to jest super sprawa moje wnusie zachwycone ,ogladaja filmik z otwartymi buziami
  beata, 23.01.2019, lawniczak    
  Bardzo fajne. Szkoda, że dzieciaki nie robią tego o co prosił Mikołaj. Ale nic - za rok spróbujemy jeszcze raz ;-)
  Katarzyna, 22.01.2019, Pruszków    
  Zamówiłam film dla przyjaciółki i była bardzo zaskoczona. Niespodzianka się udała. Polecam takie życzenia nie tylko dla dzieci. A czas realizacji - rewelacyjny.
  Wanda, 22.01.2019, Piątnica    
  Wspaniały prezent dla moich dzieci, nawet córeczka, która skończyła 9 lat zachodziła w głowę jak to Mikołaj o nich wie? Dzieci zachwycone i wszyscy wigilijni goście. Polecam gorąco, skorzystałam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Dziękuję za magię świąt. Pozdrawiam serdecznie
  Kasia, 22.01.2019, Nowa Sól    
  Dzieci zaskoczone i zachwycone filmem:-) Dodatkowy plus to to, że od razu pobiegły realizować polecenie Mikołaja i obiecały, że tak będzie przez cały czas:-)
  Gosia, 21.01.2019, X    
  Super :) dzieci byly zachwycone
  Sylwia, 21.01.2019, Gdansk    
  szybko sprawnie bardzo fajnie wnuki zadowolone polecam:)
  bogdan, 21.01.2019, Nowy Sącz    
  Jesteśmy bardzo zadowoleni! :-)
  Hanna, 21.01.2019, Tczew    
  świetna niespodzianka, super zaskoczenie
  Justyna, 21.01.2019, warszawa    
  To jest świetny pomysł. Spisaliscie sie na medal. Dzieci oglądały filmik z otwarta buzia z zaskoczenia. Jak Mikołaj wymienij ich imiona albo pokazał gdzie mieszkają😁 coś cudownego... Cała rodziną oglądaliśmy to i nasze reakcje były podobne do maluchów😂 Bardzo szybka realizacja. Trwajaca 3godziny albo i mniej😊 Za rok zamawiam jeszcze raz. Bo dziecka mina i reakcja bezcenna😘👍
  Justyna, 20.01.2019, Rymań    
  Jesteśmy bardzo zadowoleni. Filmiki są mega oryginalne i bardzo wesołe Fajnie ze mają opcje do wyboru dla grzecznych dzieci i niegrzecznych. W tym roku niestety musieliśmy skorzystać z tej drugiej opcji, ale dzięki temu mała zrozumiała ze była bardzo niegrzeczna. Polecam fajna pamiątka
  Kasia, 20.01.2019, Warszawa    
  Film wesoły i bardzo wzruszający. Córki były zachwycone. Polecam.
  Anna, 19.01.2019, Różopole    
  Polecam wszystkim, bardzo dobrej jakości video, napewno zamówię kolejne w tym roku 😀
  Beata, 18.01.2019, Słupsk    
  Jestem zachwycona, a moje dzieci jeszcze bardziej. Za rok też kupię!!!
  Dorota, 18.01.2019, Kraków    
  W zeszłym roku dla Bratanicy zamówiłam list, och co to było za zaskoczenie i radość. W tym roku choć to 7 latka wyglądał wiadomości od Mikołaja. I jakie było jej zdziwienie że zamiast listu był pendraiw z filmem. Dla takich chwil szczęścia i pisków warto wierzyć w magię świąt. Oglądaliśmy całą Rodziną, a Bratanica z wypiekami na polikach, oczami jak pięciozłotówki aż cała promieniała. Nie była w stanie uwierzyć że Mikołaj ją zna, że był w jej pokoju i to że list jej do niego dotarł. A na koniec krzyczała że to prawda że Mikołaj istniej i wszystkim o tym powie. Dziękuje i na pewno do was znowu w grudniu wrócę ;)
  Wioletta, 17.01.2019, Brańszczyk    
  To pierwszy raz,kiedy skorzystałam z tej usługi i myślę, że nie ostatni. Świetny pomysł na niespodziankę dla dziecka! Moja 3,5 letnia córeczka, ilekroć ogląda ten filmik, cieszy się równie mocno, jak widziała go pierwszy raz i nie może uwierzyć, że Święty Mikołaj przysłał do niej taką wiadomość :) Jestem zachwycona! Bardzo dziękuję :)
  Beata, 17.01.2019, Kościerzyna    
  Rewelacja czas oczekiwania zaskakująco szybko.duzo daje zmiana filmów gdyz robie co rok.Pozdrawiam
  alina, 17.01.2019, nakło    
  Bardzo dziękuję za piękny film dzieci szczęśliwe a my dorośli razem z nimi
  Hanna, 17.01.2019, Chodzież    
  Polecam jestem bardzo zadowolona z filmiku
  Ewa Kubat, 17.01.2019, Czestochowa    
  Syn oniemiał z wrażenia.W przyszłym roku również zamuwimy taki list
  Arkadiusz, 17.01.2019, Lidzbark    
  Łzy wzruszenia w oczach dziecka, że to właśnie do niej przemówił Święty- niesamowite przeżycie. Film zrobiony bardzo profesjonalnie- ogądałyśmy parę razy. Dziękuję za te chwile i wrócę na pewno w przyszłym roku.
  Ewelina, 16.01.2019, Zbąszyń    
  Rewelacja. Pierwszy raz zamawiałam i na pewno nie ostatni.
  Malgorzata, 16.01.2019, Olkusz    
  fajna sprawa.
  Jacek, 16.01.2019, Konin    
  Taka niespodzianka dla dziecka to świetny pomysł . Dzieci są podekscytowane i dalej wierzą w świętego Mikołaja. Pozdrawiam
  Jarosław, 15.01.2019, ul. Polna    
  Zaskoczenie dziecka bezcenne :)
  Marzena, 15.01.2019, Białobrzegi    
  Już trzeci raz zamówiłam film dla syna. Nie ma nic piękniejszego niż radość na twarzy dziecka. Czekam na następny. Dziękuję i pozdrawiam.
  JOLANTA, 15.01.2019, KORNOWO    
  W zeszłym roku zamówiłam film i w tym również , dzieci zachwycone po raz kolejny , tylko mam prośbę dajcie coś fajnego za rok .
  Barbara, 15.01.2019, Elbląg    
  Super
  Agata, 15.01.2019    
  Dzieciaczki zachwycone,oglądały z niedowierzaniem że ich zdjęcia znalazły się w filmie:)reszta rodzinki wzruszona:)super,za rok również zamówię
  Gabrysia, 15.01.2019, Łódź    
  Super!! Świetna niespodzianka dla dzieci.. Uśmiech radość nie do opisania :) na pewno wrócimy :) polecamy
  Izabela, 15.01.2019, Dobrzyca    
  Wspaniały film poruszający wywołujący mnóstwo wspomnień,córeczkę wmurowało dosłownie, siedziała i patrzyła bez słowa😁 z pewnością skorzystamy z takiej formy nie raz,bezcenne zobaczyć, przypieczętować wiarę dziecka w tak ważną i często wspominaną postać, dziękujemy 😊😊
  Natalia, 15.01.2019, Wrocław    
  Wszystko super, polecam.
  Ania, 14.01.2019, Sokołów Podlaski    
  mega frajda dla dzieciaków :)
  Jula, 14.01.2019, Poznań    
  Moja córeczka 4 letnia była pod wielkim wpływem filmu, bardzo zadowolona:) Dziękuję świetny pomysł a sam film super nakręcony bardzo realistyczny.
  Wanda, 14.01.2019, Szczytno    
  Bardzo fajne Moja córcia była zaskoczona i bardzo nam się podobało Byliśmy bardzo zadowoleni
  Margo, 14.01.2019, Roscommon    
  wszystko super
  Paweł, 14.01.2019, Warszawa    
  Pierwszy raz zamówiłam taki list jestem bardzo zadowolona mój syn jeszcze bardziej nie mógł uwierzyć w to że Mikołaj napisał do niego z radości chwalił się w szkole .Bardzo Dziękuje :)
  Ewelina, 14.01.2019, Wyryki    
  Kolejny raz korzysta z usług, dzieci zachwycone a ja szczęśliwa że magiczny czas świąt dzięki nim trwa dłużej:) Polecam i za rok wróce na pewno jeszcze raz:)
  Magdalena, 14.01.2019, Brudzeń Duży    
  Już trzeci rok zamawiam listy. Dzieci są bardzo szczęśliwe.Bardzo dziękuję :)
  Ewelina, 14.01.2019, Śliwice    
  Filmy zamawiam już od kilku lat i zawsze jestem zadowolona. Obsługa jest bardzo miła i profesjonalna. Podoba mi się też, że w każdym roku jest jakiś nowy dodatek. Dzieciaki są szczęśliwe. Znowu udało się przedłużyć wiarę w Mikołaja u tych co już zaczynali w niego wątpić. Ślicznie dziękuję i gorąco polecam.
  Monika, 13.01.2019, Gdynia    
  Rewelacja ! Radość na twarzy dziecka BEZCENNA :-) Co roku zamawiam i za rok też zamówię. Polecam
  Krystian, 13.01.2019, Elbląg    
  Cudowna niespodzianka dla dzieci ale tez dla doroslych. Serdecznie polecam.
  Agata, 13.01.2019, Kin    
  Dzieci zachwycone ! Polecam
  Monika, 13.01.2019, Jawor, dolnośląskie    
  Super, polecam:-)
  Kasia, 12.01.2019, Warszawa    
  Mina mojego dziecka - bezcenna. Od początku do końca syn oglądał film z otwartą buzią. Super niespodzianka i pamiątka dla dziecka, ale także dla rodziców.
  Gosia, 12.01.2019, Pabianice    
  Film zamówiony dla córeczki wspaniały. Kasia z przejęciem oglądała i słuchała Mikołaja. Super pomysł. Za rok powtórka ☺
  Wioletta, 12.01.2019, Orneta    
  Film zamówilam dla trójki dzieci 10, 7 i 4 lata. Sprawil im wiele radości a najstarsza córka która powoli przestawala wierzyć w istnienie Świętego została mile zaskoczona. Ich zadowolenie i uśmiech na twarzach to najlepszy dowód ze zamówienie listu od Mikołaja to super pomysł. Polecam wszystkim.
  Anna, 12.01.2019, Luboń    
  super pomysł polecam
  Danka, 12.01.2019, Bydgoszcz    
  Niezapomniane przeżycia! Dzieci zachwycone i oczekiwane. Dzięki Wam magia świąt Bożego Narodzenia wròcils. Napewno za rok znów skorzystamy.
  Elwira, 12.01.2019, Białystok    
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Witaj w domu Mikołaja
Zamów Nowy film 2018 i odbierz swój rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Odebrało już 375965 osób
NewsletterZapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Już prawie gotowe...
Podaj nam swoje imię
Wysłaliśmy rabat na Twojego maila.