Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Twoja opinia to dla nas ważne
wydarzenie. Czytamy każdą. Bez wyjątku.
9.8/10 z (20020) opinii

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.
Dziękujemy!

Dodaj własną opinię:
Podziel się
Udało Ci się uwiecznić radość dziecka, które otrzymało wiadomość od Mikołaja? Teraz możesz podzielić się tym z innymi dodając zdjęcie lub film do swojej opinii.
(Opcjonalnie)
Wasze opinie (20020):
  To jak dziecko siedziało przed telewizorem z otwartą buzią z wrażenia warte jest wszystkich pieniędzy świata. W tym roku też zamówimy filmik i bedziemy czekać na reakcję naszej córeczki 🙂
  Mariusz Gulbas, 15.10.2017, Łódź    
  Zawiodłam się w tym roku. Zamiast tekstu, że dziecko lubi słodycze, jest, że lubi konie, następny błąd to to że ma słuchać dziadków, a miało być mamy i ostatnie zdjęcie bliskiej osoby, jest tak wycięte, że bliskiej osoby w ogóle na nim nie ma.
  Agnieszka Mądrzak, 15.10.2017, Gdańsk    
Nasz komentarz: Witamy Pani Agnieszko, dziękujemy za przesłanie opinii. Przepraszamy za chwilowe problemy techniczne na stronie, które wystąpiły z powodu aktualizacji bazy. Na chwilę obecną wszystkie błędne komentarze powinny zostać automatycznie poprawione. Prosimy o zalogowanie się do swojego konta klienta na naszej stronie, odnalezienie danego wideo. Pod wideo odnajdzie Pani przycisk "edytuj", który pozwoli na dowolną zmianę (prócz imienia) wybranych zaleceń lub komentarzy. W razie problemów prosimy o kontakt pod adresem [email protected] Chętnie udzielimy Pani pomocy w tym zakresie. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Elfi
  Szczerze mogę polecic
  Iza S, 14.10.2017, Bory Tuch    
  Jestem bardzo zadowolona. Warto zobaczyć zaskoczenie wnuczki i ją uszczęśliwić🙂
  Monika Ławrynowicz, 14.10.2017, Świdwin    
  Fantastyczny pomysł ,święta i niespodzianki dopiero przed nami ,ale jestem pewna ,że moja córka będzie przeszczęśliwa i zaczarowana ,kiedy obejrzy film i przeczyta list od najprawdziwszego Mikołaja.W póżniejszym terminie z największą przyjemnością zamieszczę zdjęcie z reakcją mojej córki.Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam .
  Iwona Parreira, 13.10.2017, Rotterdam    
  Fajne ale nie można pobrać filmu na dysk
  Kamil Zduńczyk, 13.10.2017, Warszawa    
Nasz komentarz: Witamy Panie Kamilu, dziękujemy za przesłanie opinii. W tym roku wprowadziliśmy małe zmiany i dodaliśmy konto klienta. Każdy klient ma dwie różne możliwości zapisania pliku na dysk. Pierwsza z nich to zalogowanie się na swoje konto klienta na naszej stronie. Wówczas należy zjechać nieco w dół na stronie i odszukać zamówione wideo. Zaraz pod nim znajduje się przycisk umożliwiający zapis. Druga opcja to kliknięcie w link w otrzymanej wiadomości e-mail z wideo. W wiadomości znajdują się dwa linki, jeden do odtworzenia filmu online, a drugi do zapisu. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Elfi
  Witaj Drogi Mikołaju.Jestem pod ogromnym wrazeniem twoich filmow. Wspanialy prezent i pamiatka radosc dla dzieci i doroslych. Dziekuje
  ANNA KOWALSKA, 10.10.2017, LONDYN    
  Drogi Elfi ! pomyśl o zrobieniu wideo z kontynuacją dla dzieci które już widziały /dostały film aby widziały ,że Mikołaj dobrze je pamięta z ubiegłego roku :).Było by bardziej realistycznie a niedowiarki by już na pewno uwierzyły .Pozdrawiam gorąco.P.S Mój syn i chrześniak w tym roku czekają z niecierpliwością na kolejne wideo od Mikołaja.
  Dorota Czesnowska-Słoboda, 09.10.2017, Dąbrowa Górnicza    
  W ubiegłym roku ,zamawiałam wideo "Dom Mikołaja",syn jak i chrześniak byli zachwyceni :).W tym roku też zamówię.Fajnie by było gdyby została zrobiona kontynuacja ,jak ktoś już zamawiał 1 wideo dla dziecka,bo wszystkie 3filmy są bardzo podobne do siebie.Chodzi ,mi o inną troszkę treść ,bez kraju ,bez podawania info.,że każde dziecko ma księgę bo jak już dziecko widziało 1 wideo to pewnie oczekuje innych treści od Mikołaja :) Pozdrawiam
  Dorota Czesnowska-Słoboda, 09.10.2017, Dąbrowa Górnicza    
  Bardzo chciałam zamówić wideo ale nie ma imienia Wojtuś?
  Marta Kowalska, 04.10.2017, Opoczno    
Nasz komentarz: Witamy Pani Marto, dziękujemy za przesłanie opinii. Imię Wojtuś jest jak najbardziej w naszej bazie. W tym roku została ona zaktualizowana o nowe, zgłoszone w uprzednim roku imiona. Być może z powodu chwilowych problemów technicznych imię to się nie pojawiło na liście, jednakże gwarantujemy, że w przeciągu kilku dni wszystko zostanie naprawione :) Zapraszamy serdecznie do ponownego sprawdzenia listy po tym czasie. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Elfi
  Film piękny dzieci były zachwycone wspaniała pamiątka wszystkich zachecam i polecam
  Katarzyna Czerwik, 03.10.2017, Poraj    
  Gratuluję pomysłu i jakości wykonania! Film jest piękny! Pozwala przenieść się i małym i dużym do krainy dzieciństwa i magii! :-) Mój syn był zachwycony i nie mógł uwierzyć że Mikołaj wszystko o nim wie :-) Dziękujemy i pozdrawiamy Mikołaja i wszystkie elfy! Iwona, Marcin i Kubuś Żach
  Iwona Żach, 25.09.2017, Warszawa    
  super prezent.polecam
  justyna xxxxxx, 10.09.2017, ddz    
  Ja chcialam zrobic taki prezent dzieciom ale niestety nie ma wszystkich imion i nie moglam tego zrobic.Teraz znow weszlam zeby zobaczyc czy takie imiona mozna wybrac i dalej nie jest to mozliwe a bardzo bym chciala sprawic im taka radosc....
  Madzia Madej, 10.09.2017, Mielec    
Nasz komentarz: Witamy Pani Magdo, zapraszamy serdecznie na naszą stronę już od października. Na ten rok dograliśmy mnóstwo nowych imion, niestety na chwilę obecną nie ma ich jeszcze w podglądzie na liście. Proszę spróbować wyszukać dane imię za nieco ponad tydzień. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Elfi
  Magia , magia i jeszcze raz magia
  Izabela Andrzejewska, 20.08.2017, Oborniki    
  Super prezent. Miny dzieci-bezcenne. Polecam
  Monika Pietrzyk, 26.07.2017, Częstochowa    
  Filmik SUPER!!!! Cała rodzinka zachwycona a córka oniemiała z radości. Mimo lat zdarzy się nam czasami nadal oglądać filmik z Mikołajem. POLECAM
  Monika XXX, 25.07.2017, Rzgów    
  Meeega niespodzianka!! Dzieci zaskoczone i poruszone!!! Wyszlo lepiej niz oczekiwalam. Filmik idealny!!
  Wiola Mnich, 14.07.2017, Krakow    
  Super pomysł i super wykonane video. Synek był bardzo pozytywnie zaskoczony, ze sam Mikołaj do niego mówi :) Polecam
  Magdalena Kopaszewska, 31.05.2017, Dopiewiec    
  Bardzo pomysłowe moje dzieci były bardzo zdziwione,ale podobało im się bardzo.Do dzisiaj oglądamy film i sie śmiejemy.
  ewa ziomkowska, 29.05.2017, kobyla góra    
  Super dziękuję.
  Lidia Gładkowska, 15.05.2017, Szczecin    
  Niesamowity prezent wprowadzający w święta magię! Dziękuję
  Małgorzata Michalska, 03.05.2017, Łódź    
  Rewelacja!!! Bajeczny pomysł!!!!! Wszyscy domownicy zaskoczeni a dziecko oczarowane :) Jesteście wielcy :)
  Paula K...wska, 01.05.2017, XXXX    
  Miny dzieci bezcenne i słowa " Mamo, to ja już jednak wierzę w Mikołaja"
  Magdalena Bratkowska, 18.04.2017, Kosztowo    
  Super filmik :)
  Justyna Watras, 12.04.2017, Sianów    
  10000000
  Maciej Wojciechowski, 27.03.2017, Idzbark    
  Moje dzieci były bardzo zaskoczone tym filmikiem ich miny podczas oglądania filmiku były bezcenne. Fajny pomysł, super produkt, polecam innym
  Małgorzata Lewarowska, 26.03.2017, Olsztyn    
  Mina Marysi - bezcenna
  Iwona B., 17.03.2017, Olsztyn    
  Super niespodzianka dla dzieciaków. Realistyczny film. Super pamiątka... Mały minusik za możliwość wyboru tylko gotowych opcji słów św. Mikołaja. Może w przyszłości będzie lepiej.
  Rafał Boiński, 13.03.2017, Poznań    
  Wideo rewelacja !!!Dzieci zachwycone z niespodzianki od Mikolaja , ogladaly film z rozdziawionymi buzkami cos niesamowitego Dziękujemy buziaki
  Ewelina Dudek, 13.03.2017, Sochaczew    
  Super .Moje dzieci nie mogly oderwac wzroku od telewizora .Byly zachwycone Mikolajem i do dzis pamietaja ze Mikolaj kazal im sprzatac pokoj hihi
  Daria Maj, 11.03.2017, Blairgowrie    
  Świetny pomysł dla malucha, aby utwierdzić go w wierze w Św. Mikołaja. Bardzo polecam!
  Natalia Karpińska, 03.03.2017, Płock    
  Super prezent polecam bardzo
  Barbara Zolkiwicz, 26.02.2017, Kraków    
  Nagrania super mogło by być wiencej pyłu i magii radości bezcenna
  Ewa Mi, 24.02.2017, Chawłodno    
  Filmik jest swietny, przepiekny az lzy poplynely
  Marta Wisz, 21.02.2017, Dublin    
  wszystko poszło sprawnie i zamówienie i odtwarzanie. A wyraz twarzy dzieci podczas oglądania bezcennny
  Iwona Cichoń, 17.02.2017, sędziszów    
  Na te prawie 8 minut.. zatrzymał się czas.. ;-)
  Sebastian Kraszewski, 15.02.2017, Bydgoszcz    
  Filmik super tylko zawiesił się system przy wklejaniu zdjęć i musiałam dodatkowo opłacić gdy wklejałam zdjęcia później gdyż ulga już w innym dniu nie przysługiwała.
  Teresa Oleszczak, 14.02.2017, Sopot    
  Super niespodzianka dla dziecka. Synek zachwycony,film wywołał niezapomniane emocje. Poprostu magia! DZIĘKUJEMY :-)
  Paulina Z., 12.02.2017, Otwock    
  Fajna pamiątka rodzinna.Wrażenie robi na dziecku.Korzystam z tej oferty juz od 3 lat.Polecam innym.
  beata iłkowska, 12.02.2017, włocławek    
  Dziękujemy prezent wyjątkowy dziecko zaskoczone na temat wiedzy Mikołaja dla nas rodziców także był to wyjątkowy prezent Dziękujemy
  Paweł Rygalik, 12.02.2017, Częstochowa    
  Najlepszy prezent!!!dzieci mówiły tylko o tym filmie nawet dorosli byli zachwyceni!!!
  aga miel, 11.02.2017, szczecin    
  Wszystko fajnie , wnuczek super zachwycony i przejęty, tym bardziej ,że w Anglii miał wersję na tamten dom (córka zamówiła z UK) a u dziadków w Polsce wersję na ten dom. Mam tylko jedną uwagę: jak wrzucałam foto to ustawiło format"poziomy" w pionie bez obrotu więc wyglądało to niefajnie.Niestety musiałam wysłać jeszcze raz zlecenie i oczywiście zapłacić. Pewnie mogłam to reklamować ale przy świątecznej gorączce jakoś nie miałam głowy do tego.Tak ,że nie mam żadnych pretensji w tej kwesti. Jedynie może można by dopracować program ,żeby sam wykonywał w razie czego "obrót" zdjęcia. pozdrawiam
  Teresa Kordalska, 09.02.2017, Gdynia    
Nasz komentarz: Witamy Pani Tereso, dziękujemy za przesłanie opinii. Mamy na uwadze wspominany przez Panią problem i postaramy się usunąć go przed najbliższym sezonem świątecznym. Jeśli dokonała Pani zakupu i efekt końcowy nie był taki, jaki Pani oczekiwała (źle obrócone zdjęcie) to jak najbardziej przysługiwał Pani darmowy kod na poprawę takiego zamówienia. Sugerując się Pani opinią zakładamy, że zrealizowała Pani z tego powodu kolejny zakup, zatem przysługuje Pani zwrot za jedno z tych zamówień. Nasz pracownik za chwilę się z Panią skontaktuje aby umożliwić realizację takiego zwrotu. Pozdrawiamy! Zespół Elfi
  Wybrałam film od Mikołaja dla swoich 2 bratanków. Był świetny, taki bajkowy, magiczny :) film poruszył wszystkich rodziców, dziadków. O dzieciakach już nie wspomne ile emocji wywołało oglądanie i późniejsza radość, że to właśnie do nich Mikołaj przemawiał. POLECAM!
  Andżelika B., 09.02.2017, Sanniki    
  List od świętego Mikołaja to był najcudowniejszy prezent dla naszych dzieci! Zapisalismy go na dysku i mamy na pamiątkę:). Za rok (niecały) na pewno do Was wrócimy :). Polecam! I bardzo dziękuję:)!
  Ania M, 07.02.2017, Warszawa    
  Wspaniała robota! Takiego uśmiechu na twarzy mojego dziecka nie widziałam od dawna.Syn był przeszczęśliwy,wspomina do tej pory Za rok skorzystamy z tej oferty.Pozdrawiamy
  Sylwia Lizura, 06.02.2017, Częstochowa    
  Super prezent dla dziecka. Choc przez chwile Mikolaj naprawdę zaistniał
  Miroslaw Barski, 06.02.2017, Marki    
  Rewelacja! Corka do dzis opowiada co ja spotkalo:) polecam
  Marcin Sołtysiak, 05.02.2017, Łask    
  Suuupppeeerrr!!! Polecam Wszystkim!
  Magdalena Wasielewska, 01.02.2017, Brodnica    
  Fantastyczny prezent dla dziecka, córka nie mogła oderwać oczu. Mam nadzieje, że w tym roku będzie trochę inny film żebym znowu mogła skorzystać z Waszej oferty. Serdecznie dziękujemy.
  Ewa Wawrzyniak, 01.02.2017, Kalisz    
Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.