Używasz przestarzałej przeglądarki internetowej. Proszę zaktualizuj swoją przeglądarkę dla zapewnienia poprawnego wyświetlania strony.

Przejdź do treści

Opinie

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.

Dziękujemy!
Wasze opinie (37757):
  Super sprawa dla dzieci. Za rok na pewno powtórzymy. Polecam.
  Andżela, 16.11.2019   
  Bardzo fajny pomysł i dobre wykonanie. Dzieci na pewno będą zaskoczone!
  Daria, 16.11.2019   
  Dzieci zachwycone, oglądały z niedowierzaniem. Polecam każdemu, kto chce uszczęśliwić swoje dziecko!
  Magda, 16.11.2019   
  Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wysoka jakość produktu: scenariusze filmików, jakość wykonania wprowadzają nie tylko dzieci, ale też dorosłych w baśniowy świat marzeń.
  basia, 16.11.2019   
  Cudowny film . Bardzo dobra jakość (HD ). Syn miał łzy w oczach . Ogląda codziennie . Polecam !
  Patrycja, 16.11.2019   
  Nie da rady opisać słowami tego co widziałam , gdy puściliśmy film dzieciom. Ten szok i niedowierzanie. Ten zachwyt...no bo "skąd mikołaj wiedział jak się nazywamy"??... Dziękujemy za film. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi i obsługi. Pozdrawiamy.
  Bilo800, 16.11.2019   
  Profesjonalna i szybka obsługa. Jakość produktów zadowalająca
  Madzia, 16.11.2019   
  Bardzo polecam
  Kinga, 16.11.2019   
  Pokazałam innym znajomym byli zachwyceni Filmik super dzieci szczęśliwe to już kolejny rok i myślę że będzie ich wiecej
  Marlenka, 16.11.2019   
  List od Mikołaja coś wyjątkowego. Piękny, wyjątkowy. Ponieważ, przyszedł błyskawiczne teraz w ukryciu czeka na święta. Mina córki zapewne będzie niesamowita. Radość dziecka bezcenna.
  Wiola, 16.11.2019   
  Fajna niespodzianka dla dziecka:) Synek bardzo się ucieszyl:)
  Wiola, 16.11.2019   
  Profesjonalizm w 100%
  Iwona, 16.11.2019   
  Zamówiłam list, dyplom i naklejkę i tak naprawdę ładny jest tylko list. Dyplom grzecznego dziecka zgięty na pół i włożony do małej koperty z resztą materiałów w przesyłce. Niewielka naklejka i kartka. Żałuję, że nie zamówiłam samego listu. Ogólnie raczej jestem rozczarowana.
  Lidka, 16.11.2019   
  Juz od kilku lat korzystam i co roku dzieci sa mega szczesliwe
  Dzasta, 15.11.2019   
  Dzieciaczki MEGA zaskoczone i MEGA zadowolone! Wszystko sprawnie i szybko. Polecam!
  Monika, 15.11.2019   
  Przepiękny list. Radość dziecka bezcenna.
  Karolina, 15.11.2019   
  Naprawdę listy oraz filmy zrobily n mnie wrażenie az mialam gesia skórkę na cuele :) cos pięknego po obejrzeniu filmu lub przeczytaniu listu odrazu czuć świąteczny nastrój.. Polecam z całego serca nie tylko dla dzieci dla każdego z nas ❤️
  Izuś1996, 15.11.2019   
  Bardzo polecam. Filmik wysokiej jakości , dziecko szczęśliwe, rodzice również :D polecam!!
  Agata., 15.11.2019   
  Jestem bardzo zadowolona z pracy jaka wykonaliscie. Powiem szczerze,ogladajac ten filmik az łezka zakręciła mi sie w oku. Był niesamowicie magiczny i wprowadzający nas w lekka zadumę :) Dziekuje !
  Justyna, 15.11.2019   
  Jesteśmy bardzo zadowoleni. Synek szczęśliwy , super niespodzianka.
  Jolanta, 15.11.2019   
  Najlepszy prezent na Święta coś pięknego nie wiedziałam, że takie żeczy są możliwe :))))
  Aleksandra, 15.11.2019   
  Polecam. Dzieciaki zaskoczone a jak czytały listy od Mikołaja to oczy miały wielkie z niedowierzania. List przyszedl dwa dni po złożeniu zamówienia.
  Rafał, 15.11.2019   
  wszystko super, wspaniały prezent dla dziecka :))
  Paulina, 15.11.2019   
  Dzieciom świeciły się oczka gdy zobaczyły list
  Beata, 15.11.2019   
  profesionalna obsługa szubka wysyłka
  blanka, 15.11.2019   
  Serdecznie polecam, wszystko na najwyższym poziomie, ekspresowa wysyłka.Radość dziecka - bezcenna. Polecam
  Monika, 15.11.2019   
  Video "pierwsza gwiazdka" rewelacja. Aż się wzruszyłam. Pełen profesjonalizm. Jakość HD ekstra... Jedyny malutki minusik to zbyt mało zdjęć do wstawienia. Chciałabym, żeby można było dodać więcej zdjęć np. Zarówno zdjęcie pokoju jak i prezentu. Ale polecam gorąco. W przyszłym roku też skorzystam z tej strony.
  PaulaA, 15.11.2019   
  Serdecznie polecam!
  Monika, 15.11.2019   
  Wspaniała niespodzianka dla naszych dzieci. Oglądając film sama poczylam się jak dziecko. Wiele radości. Pokecam innym rodzicom.
  Mama Małgosia, 15.11.2019   
  Zamawiam u Państwa produkt już drugi raz i jestem bardzo zadowolona. Polecam Was wszystkim :)
  Edyta, 15.11.2019   
  Gorąco polecam, obsługa pomocna, mimo mojego błędy służyli wsparciem. List estetyczny, zgodny z opisem. W zeszłym roku zamawiałam wideo i wszystko odbyło się również profesjonalnie.
  Klaudia, 15.11.2019   
  Film zapierający dech w piersiach dorosłym. Co będzie kiedy córka go zobaczy, już nie możemy się doczekać.
  Monika, 15.11.2019   
  Super ☺️ syn ogląda parę razy dziennie ☺️
  Angelika, 15.11.2019   
  Wszystko grało, dziecko zadowolone. :)
  Sebastian, 15.11.2019   
  Profesjonalnie zrobiony film. Dzieciaki były zachwycone :) Polecam ;)
  Daria, 15.11.2019   
  Świetny pomysł na dodatek do prezentu! Dzieciak będzie w niezłym szoku! :) Szybka realizacja zlecenia i cenowo super.
  Bartek, 15.11.2019, Wola Filipowska   
  Dostałam wideo :) Jestem bardzo ciekawa reakcji dzieciaków! Mi się bardzo podoba :) Polecam z całego serca!
  Anna, 15.11.2019   
  List bombowy! Dzieciaki będą zachwycone
  Sabina, 15.11.2019, Luboszyce   
  Profesjonalna obsługa ,szybka przesyłka ,produkt zgodny z opisem. Moja córka nie mogła uwierzyć że święty Mikołaj wysłał jej list , była zachwycona . Ekstra pomysł na wiadomość ,to jest to na co dzieci czekają cały rok .
  Karolcia, 15.11.2019   
  Świetny pomysł.
  Dorota, 14.11.2019   
  Pełen profesjonalizm. Świetne efekty.Dziecko szczęśliwe. Czas realizacji pomimo opcji do 24 h wyslany w ciągu 4 . Gorąco polecam.
  Monika, 14.11.2019   
  cudowna niespodzianka
  Monika, 14.11.2019   
  Polecam z całego serca, reakcja córki zaparła nam dech w piersiach, ogromne wzruszenie w naszych oczach i jej wielka radość
  Wioleta, 14.11.2019   
  Polecam szybko i pięknie zrobione . !
  AnnaG, 14.11.2019   
  Otrzymany list sprawił wiele radości niespełna pięciolatkowi :) pięknie zapakowany w czerwoną foliową kopertę - dziecko od razu wiedziało, że to list od Św. Mikołaja :)) za rok ponownie skorzystamy :) Polecam z całego serca!
  Lanssarotka, 14.11.2019   
  Wspaniała niespodzianka i z pewnością miłe zaskoczenie dla dzieci. Poza tym bardzo szybka realizacja.
  Agata, 14.11.2019   
  Jestem zachwycona :) czekam na 06.12. na reakcje syna:)
  Milena, 14.11.2019   
  Święta z waszą pomocą to będzie istna magia
  Daria, 14.11.2019   
  Piękny film. Pamiątka na lata. Córeczka bardzo zadowolona.
  Marzena, 14.11.2019   
  Po raz kolejny zamówione listy były strzałem w 10:) Wrażenie robi złota pieczęć Mikołaja, sama treść listu jest zabawna,ciepła,magiczna:) Polecam serdecznie-reakcja dzieci bezcenna:)!!!!
  Ania M, 14.11.2019   
Twoja opinia

Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.
Chcesz rabat na darmową dostawę listu?
Zapisz się i odbierz rabat
Niepoprawny adres email.
Ups! Twój adres jest już w naszej bazie.
Przepraszamy, wystąpił błąd.
Przepisz wynik działania: 3 + 3
Newsletter Zapisując się tutaj wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera z ofertami rabatowymi.

W każdej chwili możesz się wypisać z tej listy korzystając z linka w mailach od Elfi lub zaznaczając taką opcję na swoim koncie (jeśli je posiadasz). Więcej informacji znajdziesz na stronie Regulamin.
Wklej kod w koszyku aby dostać zniżkę