Przejdź do treści

Co roku, razem ze Świętym Mikołajem, dokładamy wszelkich starań aby każde dziecko mogło przeżyć te kilka chwil radości. Każde zamówienie to dla nas nie lada wyzwanie i jeszcz większa motywacja do pracy. W zamian otrzymujemy od Was naprawdę niezwykłe wiadomości, czasem całe historie, które przeczytać możecie poniżej. Są to w 100% prawdziwe, nieredagowane i dodawane przez Was codziennie opinie, które sprawiają, że robi się nam i Mikołajowi cieplej na sercu.
Dziękujemy!

Dodaj własną opinię:
Podziel się
Udało Ci się uwiecznić radość dziecka, które otrzymało wiadomość od Mikołaja? Teraz możesz podzielić się tym z innymi dodając zdjęcie lub film do swojej opinii.
(Opcjonalnie)
Wasze opinie (19809):
  Super, dzieciaki w totalnym szoku, mega szczęśliwe. Na następny rok też na pewno połączenie z Mikołajem będzie:)
  Olga Noga, 19.01.2017, Warszawa    
  FILM SUPER!!!SYNEK OGLADAL Z OTWARTA BUZIA:)MALY MINUSIK Z IMIENIEM .MAM NADZIEJE ZE IMIE -KAI- ZNAJDZIE SIE NA LISCIE.DZIEKUJEMY BARDZO ZA SWIETNY POMYSL I REALIZACJE FILMIKU W EKSPRESOWYM TEMPIE.
  Alicja Ludwiczewska, 19.01.2017, Bradford UK    
  Przepraszam, że tak późno odpisuję. To było super wnuki były pod wielkim wrażeniem. Bardzo nam się podobało. Pozdrawiam . To była magia.
  Grażyna Sochańska, 19.01.2017, Lgota Górna    
  Wiadomość wideo od Mikołaja to był świetny pomysł. Córcie cały film oglądały z zaciekawieniem i radością w oczach. Ich miny to był bezcenny widok. Pod czas oglądania przez nie wiadomości "Mikołaj" miał czas żeby wrzucić prezenty pod choinkę.
  Magdalena Pawlak, 19.01.2017, Szczecin    
  Wspanialy, cudowny film, Przepiękny list...Kolejny rok jesteśmy z Wami, i nie poprzestajemy :) Za rok ponownie się spotkamy:) Do miłego zobaczenia :)
  Katarzyna SzB, 19.01.2017, ŁÓDŹ    
  Film super, dziecko zadowolone, szybka realizacja, po obejrzeniu mój syn chciał szybko ubierać choinkę, żeby już wcześniej przyszedł Św.
  Magda G, 19.01.2017, Tomaszów Maz.    
  Super pomysł. Dzieci były szczęśliwe i zaskoczone głównie zdjęciami, bardzo miła niespodzianka:) Polecam!
  Aga K., 19.01.2017, Okonek    
  Wspaniale przezycie dla moich corek....ale i dla mnie jako Mamy:)Polecam kazdemu kto chce sprawic radosc swojemu dziecku:)
  Agnieszka koziarz, 18.01.2017, leeds    
  Super, super. Świetny pomysł. Bardzo ekspresowa realizacja. minimum formalności a to wszystko = uśmiech mojej córki
  Roman Bartosiak, 18.01.2017, Janówek Pierwszy    
  fantastyczna niespodzianka dla dzieci w przyszlym roku powtorzymy, syn z corka ogladali z 20 razy, cospieknego naprwawde polecamkazdemu
  alicja p, 18.01.2017, kwidzyn    
  Wspaniała niespodzianka dla mojego syna. Polecam wszystkim.
  Monika Ziała, 18.01.2017, Trzcianka    
  Film wzruszający, piękny. Dzieci zafascynowane - zwłaszcza młodsza córka. Rodzice pod wrażeniem. Dziękujemy.
  Agnieszka B, 18.01.2017, Andrychów    
  Super filmik:) dostarczył całej rodzinie niezapomnianych wrażeń:)
  IWONA G., 18.01.2017, Starogard Gdański    
  5 Super :) Mina dziecka bezcenna !!!!
  Marta kotlińska, 18.01.2017, Borzęcin Mały ul. Warszawska 968    
  Rewelacja. Filmik ze Świętym Mikołajem przyniósł ogromną radość zarówno dzieciom jak i dorosłym :)
  Ewa J, 18.01.2017, Gorzów    
  Śietny pomysł Ogromna frajda dla maluchów Sprawna realizacja Polecam
  Barbara Łamejko, 18.01.2017, Warszawa    
  Film super. Córeczka bardzo zadowolona. Oglądała nie odrywając wzroku od telewizora. Córeczka zachwycona, że przemawiał do niej Mikołaj. Za bardzo nie chciała, żeby przyszedł do niej osobiście. Wszystko było tak jak powinno być. Jestem bardzo zadowolony i POLECAM.
  Michał Tarkowski, 18.01.2017, Grudziądz    
  Dziecko zaskoczone, szczęśliwe, niedowierzające! Czegóż chcieć więcej? Duża frajda! naprawdę warto!
  Anna Sozańska, 18.01.2017    
  Rewelacja! Aż mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłam reakcję moich dzieci na film! Piękne wykonanie, wspaniały pomysł! Życzę dalszych sukcesów w zachwycaniu dzieci! P.S Pozdrówcie Mikołaja:)
  Anna Stefańska, 18.01.2017, Stargard    
  Super sprawa, to co zaproponowaliście. Dzięki Waszemu filmowi, nawet 9-latek powrócił do wiary w Mikołaja. :-)
  Tomek S, 18.01.2017, Łask    
  Sto procent satysfakcji.
  Justyna Koniarska, 17.01.2017, Londyn    
  Maluchy jak i ała rodzina przeniosłą się do świata Świętego Mikołaja. Coś cudownego ;) za rok czekam na nową odsłonę i oczywiście zamawiam filmiki bez wahania ;)
  Justyna Sankiewicz, 17.01.2017, Białystok    
  Filmik mega super
  marlena grochowska, 17.01.2017, myślino    
  Uważam żę filmik jest świetnie wykonany i dał moim dzieciom niesamowite przeżycie.
  Robert Szauer, 17.01.2017, Rożental    
  Myślę, że Wasze filmy są naprawdę piękne i sprawiają, że dzieci i dorośli czują magię świąt. Jedynym (malutkim) minusikiem jest to, że nie ma dwóch wersji od Mikołaja - ja np zamówiła dwa filmy dla 4 i 8 latka, były identyczne - przez co stracił Mikołaj na wiarygodności. Może byłaby możliwość stworzenia co najmniej dwóch wersji filmów? Jeśli tak będzie to za rok będę musiała zamówić film dla malucha i pewnie list dla starszego syna. Dziękuję i pozdrawiam!
  Urszula Waligórska, 17.01.2017, Płochocin    
  Video wiadomość zrobiła ogromne wrażenie na mojej 6 letniej córce. Najważniejszy i najbardziej emocjonujący moment czy jest na liscie grzecznych dzieci? Było cudownie, bo radosc dziecka to "magia tych świąt". Dziękuję ekspresowa realizacja i 100% spełnionych oczekiwań;)
  Agnieszka F., 16.01.2017, Kalisz    
  Rewelacja!!! Prawie sama na nowo uwierzyłam w Św. Mikołaja, nie mówiąc o synku. Wszystko było tak jak powinno być. W zasadzie upominek nie był już potrzebny, bo to, że Mikołaj zwracał się do dziecka po imieniu, miał jego zdjęcia i znał niektóre szczegóły z jego życia było największym prezentem. Bardzo dziękujmy!!!
  Renata Kozieł, 16.01.2017, Poraj    
  Film świetny. Sprawił wiele radości nam i naszej córeczce.
  Iwona Ojrzyńska, 16.01.2017, Łódź    
  Wspaniały prezent, dzieciaki zachwycone, już połowa stycznia, a one wciąż oglądają film kilka razy dziennie :). Największy szok - 1,5 roczny szkrab zrozumiał, o co w tym wszystkim chodzi, za to 4-latek szuka mikołajowych kamer po domu :).
  Dorota Kowalczyk, 16.01.2017, Bydgoszcz    
  Córeczka jak co roku kiedy dostaje prezent od św.Mikołaja jest zachwycona że to właśnie do niej osobiście przemawia św.Mikołaj ..Dziękujemy
  Jerzy Majerz, 16.01.2017, Gryfice    
  Super pomysł. Dzieci zachwycone.... oglądaja kilka razy w ciągu dnia........ :-))))). dziekuje
  Mila Mila, 16.01.2017, OLSZTYN    
  Wspaniały prezent dla dzieci. Błysk w oku i niepewność podczas oglądania filmu - bezcenne :) Nawet dziadek był zdziwiony, że Mikołaj ma zdjęcia wnuczek :P Dziękuję za tak cudny prezent dla dzieci :)
  Mar lena, 16.01.2017, Namysłów    
  Bardzo piękny film, wzruszający i pięknie zrealizowany. Prezent trafiony. Polecam każdemu niedowiarkowi... :)
  Joanna K., 16.01.2017, T.    
  BOMBA!!!DZIECI OGLDAŁY FILM PO KILKA RAZY DZIENNIE BYŁY PRZESZCZĘŚLIWE :)SUPER POMYSŁ
  AŚKA DANIELEWICZ, 16.01.2017, KUJAWKA    
  Synek przeszczęśliwy, zwłaszcza gdy zobaczył jak Mikołaj sprawdza czy był grzeczny- napięcie na bzi było niesamowite, a gdy zobaczył miejsce w domu pokazane an filmie- uwierzył , że Mikołaj cały czas go obserwuje. Minus- za krótkie :-)
  Karolina Nowacka, 16.01.2017, Leszno    
  Wspanialy prezent,dzieci byly przeszczesliwe i ogladaly ta wiadomosc kilka razy,a 7-letnia wnuczka plakala ze szczescia ze Mikolaj mowi do niej i ze jest na liscie grzecznych dzieci,dziekuje z calego serca,dzieki Wam wigilia nabrala magicznej mocy
  Alina Hyjek, 16.01.2017, bydgoszcz    
  Świetny pomysł na prezent, nie tylko dla dzieci :)
  Basia Bejga, 16.01.2017, Daszewice    
  Polecam. Dziecko w szoku. Pozytywnym szoku...
  Tomasz Haberski, 16.01.2017, Ciechocinek    
  Starsza córka nie odchodziła od telewizora przez dwa dni cały czas oglądała wiadomość od Mikołaja i do tej pory nie może uwierzyć skąd Mikołaj ma jej zdjęcia:-) Super niespodzianka, udana w 100%. Polecam
  Marta Rębacz, 16.01.2017, Barczewo    
  Bomba! Dzieci siedziały wciśnięte w fotel, a z każdym kolejnym zdjęciem coraz to szerzej otwierały usta ze zdziwienia. Ja sam byłem mile zaskoczony efektem. Polecam
  Marcin Marzec, 15.01.2017, Przeźmierowo    
  Świetny pomysł na prezent, nie tylko dla dzieci :)
  Marzena L, 15.01.2017, Poznań    
  Świetny pomysł. Syn był zachwycony tym, że Mikołaj wiedział ile ma lat i gdzie mieszka. Niesamowita pamiątka i szczęście dziecka bezcenne.
  Olimpia Fabisiak, 15.01.2017, Piaseczno    
  Świetna pamiątka. Polecam
  Elżbieta Rapucha, 15.01.2017, Białystok    
  Fantastyczna Sprawa, świetne wykonanie, gratuluje pomysłu :)
  Łukasz Sarga, 15.01.2017, Kraków    
  Witam. To było niesamowite, patrzeć jaką radość sprawiło wideo dla mojej córeczki. To był najpiękniejszy prezent dla niej. Dziękuje
  Magda Zygmunt, 15.01.2017, Pruszków    
  bardzo fajna akcja z filmikiem. dala mnostwo radosci
  Elzbieta Sokołowska, 15.01.2017, Poznan    
  Wspaniały prezent od Mikołaja !!! Mina i zachwyt dziecka bezcenne :) Do zobaczenia za rok !
  Iwona Nowak, 15.01.2017, Aleksandrów Łódzki    
  Bardzo szybka realizacja zamówienia. Film zachwycił moje dziecko.
  Anna Serafin, 15.01.2017, Raszówka    
  Bardzo fajny pomysł i film, dzieci oglądały z przejęciem i zainteresowaniem. Super, bo film jest krótki ciekawy, polecam.
  Katarzyna Jackowska, 15.01.2017, Białystok    
  Filmik cudo!!!
  Jolanta W., 15.01.2017, Ostrów Wlkp.    
Ta strona wykorzystuje pliki cookie Więcej›. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis na tym urządzeniu. Możesz to zmienić w swojej przeglądarce.